4 personer
500 g nye kartofler
1 spsk olivenolie
Salt
150 g grønne linser
1 lille rødløg
2 spsk rødvinseddike
6 spsk olivenolie
1 tsk grov sennep
1 tsk honning
Sort peber
125 g hindbær
250 g spinat
1 lille bdt dild
Skrub kartoflerne og del dem i halve. Vend dem i 1 spsk olie og krydr med salt. Bred dem ud i en bradepande med bagepapir og rist dem sprøde i ovnen i 30 min. ved 200 °C. Skyl linserne og kog dem godt med saltet vand i 15-20 min. Sigt vandet fra. Skær løget i strimler og bland med rødvinseddike, 6 spsk olivenolie, sennep og honning. Vend det sammen, smag til med salt og peber og vend så hindbærrene i. Rens spinaten og dup den tør. Kom den i en stor skål og kom de lune kartofler og linser over. Vend det sammen med grofthakket dild og vinaigrette.
Energi pr. person: 1601KJ/382Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 4,8 g.
Kulhydrat: 17,9 g.
Fedt: 4,9 g.