Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Linsehummus med bagte løg og salsa verde
Linsehummus med bagte løg og salsa verde
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Linsehummus
salt
1 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
0.5 tsk stødt spidskommen
400 g anicialinser
koge vand fra linserne
Salsa verde
1 Bunch bredbladet persille
8 cornichoner
1 rød chilipeber
0.5 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og sort peber
Bagte løg
600 g bananskalotteløg
2 spsk olivenolie
1 tsk paprika
1 tsk chiliflage
salt
150 g yoghurt 10%
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Skyl linserne og kog dem i letsaltet vand i 20 min.
2.
Sluk for varmen og lad linserne trække i 10 min.
3.
Sigt kogevandet fra, men gem det.
4.
Kom de kogte linser i en foodprocessor sammen med hvidløg, olivenolie, spidskommen og noget af kogevandet.
5.
Blend og brug evt. mere vand, hvis hummussen er for drøj.
6.
Til salsa verde hakkes persillen fint og blandes med finthakkede cornichoner, finthakket chili, olivenolie og citronsaft.
7.
Krydr med salt og peber.
8.
Flæk skalotteløgene og fjern skallen.
9.
Kom olivenolie, paprika og chiliflager samt lidt salt i bunden af et ovnfast fad.
10.
Læg løgene i fadet med skærefladen ned ad og bag dem i 20 min. ved 180 °C.
11.
Anret hummussen toppet med løg.
12.
Kom yoghurt og salsa verde oven på.
SPISETID opskrift
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6282 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
439 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
4.6 %
1.2 g
Kulhydrat:
20.9 %
5.4 g
Fedt:
74.5 %
8.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;