Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Langtidssimret bolognese og spidskålssalat med pære
Langtidssimret bolognese og spidskålssalat med pære
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
120+ min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
150 g gulerødder
2 stilke bladselleri
1 medium løg
1 fed hvidløg
25 g smør
500 g hakket oksekød eller grisekød (15% fedt)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 spsk koncentreret tomatpuré
1 laurbærblad
1 spsk hakket frisk timian
1.5 dl rødvin
2 dl vand
1.5 dl sødmælk
500 g frisk tagliatelle eller fettuccine
Tilbehør
parmigiano reggiano
frisk timian
Spidskålssalat
0.5 spidskål
2 pærer
1 håndfuld frisk frisk basilikum
2 spsk olivenolie
2 spsk hvid balsamicoeddike eller hvidvinseddike
salt og peber
Sådan gør du
1.
Skær bladselleri, gulerødder og løg i meget små tern. Hak hvidløget fint.
2.
Smelt smørret i en sauterpande, og kom kødet i. Hak det i stykker med en træspatel, og lad det stege, til det begynder at brune.
3.
Tilsæt så grøntsagerne, og lad dem stege med i 5 min.
4.
Kom salt og godt med sort peber i.
5.
Kom tomatpuré i, og vend det med resten.
6.
Tilsæt laurbærblad, timian, rødvin og vand, og lad saucen simre ved svag varme under låg i 3 timer. Rør et par gange undervejs.
7.
Tilsæt mælken, og lad retten simre videre i 20 min.
8.
Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend det sammen med saucen.
9.
Servér med revet parmesan og lidt frisk timian.
10.
Til salaten snittes spidskål fint, og pærer skæres i tynde strimler.
11.
Vend det sammen med basilikumblade, olivenolie og balsamico eller eddike, og krydr med salt og peber.
Italiensk
Pastaret
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15388 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
594 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
19.7 %
6.9 g
Kulhydrat:
49.3 %
17.3 g
Fedt:
27.8 %
4.5 g
Alkohol:
3.2 %
0.6 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;