Langtidshævede frugtboller med chokolade

fork and spoon
Snacks
clock
30-60 min
langtidshaevede frugtboller
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 dl vand

8 g gær

2 spsk honning

2 tsk groft salt

100 g grahamsmel

400 g hvedemel

75 g tørrede abrikoser

100 g mørk chokolade med min. 70% kakao

100 g græskarkerner

Sådan gør du

Rør vand og gær sammen i en skål med honning og salt. Rør begge slags mel i og tilsæt abrikoser i tern og hakket chokolade. Dæk skålen med plastfolie og lad den hæve natten over på køkkenbordet. Næste morgen lægges dejen ud på en bageplade med to spiseskeer. Drys med græskarkerner og lad bollerne efterhæve i 30 min. Bages i 15 min. ved 250 °C.

 

 

Energi pr. person: 822KJ/196Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 42,3 g.

Fedt: 7,1 g