HjemOpskrifterLangtidshævede boller med hasselnødder

Langtidshævede boller med hasselnødder

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 dl vand
  • 50 g gær
  • 2 tsk groft salt
  • 100 g sigtet fuldkornshvedemel
  • 40 g solsikkekerner
  • 100 g hasselnøddekerner
  • 350 g hvedemel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør gæren ud i vand.

  • 2.
    Tilsæt salt, fuldkornsmel, solsikkefrø og hasselnødder og rør hvedemelet i.

  • 3.
    Dejen skal være klistret.

  • 4.
    Dæk skålen med et fugtigt klæde og lad den hæve natten over på køkkenbordet.

  • 5.
    Næste morgen sættes dejen i klatter med 2 spiseskeer på en bradepande med bagepapir.

  • 6.
    Drys med en smule mel.

  • 7.
    Lad bollerne efterhæve, mens ovnen varmes op til 250°C.

  • 8.
    Bag bollerne i 20 min.

  • 9.
    Lad dem køle af på en rist.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10056 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
958 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.5 g
Protein: 11.8 %6.6 g
Kulhydrat: 58.4 %32.9 g
Fedt: 29.8 %7.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;