Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Lammekrone med grøn yoghurtdressing og bulgursalat med kikærter og feta
Lammekrone med grøn yoghurtdressing og bulgursalat med kikærter og feta
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
150 g bulgur
3 dl vand
salt
sort peber
1 lammekrone ca. 800 g.
1 spsk olivenolie
1 portion grøn yoghurt dressing
1 dåse kikært i lage
1.5 agurker
1 lille rødløg
100 g rucolasalat
150 g feta
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Kom bulgur og vand i en gryde med lidt salt.
2.
Lad det simre under låg i 15 min.
3.
Sluk for varmen, og lad det trække under låg.
4.
Krydr lammet med salt og peber, og brun det godt på alle sider i en pande med olivenolie.
5.
Læg kødet i et ovnfast fad, og smør det med ca. 1 dl af yoghurtdressingen.
6.
Gem resten til salaten.
7.
Steg kødet færdigt i ovnen ved 180 °C i 20 min., eller til det har en centrumtemperatur på 56 °C.
8.
Lad kødet hvile i 10 min., inden det skæres ud mellem hvert ben.
9.
Til salaten kommes bulguren i et fad.
10.
Skyl kikærterne, og kom dem i bulguren.
11.
Skær agurk i tynde skiver og rødløg i tynde strimler, og kom begge dele i salaten sammen med rucola og smuldret feta.
12.
Hæld dressing over – og gem evt. lidt dressing til kødet.
Lam
Påske
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5807 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
353 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
19.4 %
4.0 g
Kulhydrat:
52 %
10.8 g
Fedt:
28.6 %
2.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;