Lammekrone med dry rub og spicy avocadosalsa

30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 lammekroner

2 tsk stødt koriander

1 tsk stødt spidskommen

½ tsk stødt kanel

Salt og peber

3 avocadoer

2 appelsiner

2 tomater

1 chili

½ potte frisk koriander

3 spsk olivenolie

Rids fedtet på lammet og gnid lammekronerne med en blanding af koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Grill eller steg dem ca. 10 min. pr. side og lad dem trække 10 min. før de skæres ud. Skær avocado, appelsin og tomat i små tern og vend sammen med finthakket chili, plukket koriander og olivenolie. Smag til med salt. 

 

 

Energi pr. person: 2531KJ/605Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 10,1 g.

Kulhydrat: 5,6 g.

Fedt: 9,1 g.

 

Rids fedtet på lammet og gnid lammekronerne med en blanding af koriander, spidskommen, kanel, salt og peber. Grill eller steg dem ca. 10 min. pr. side og lad dem trække 10 min. før de skæres ud. Skær avocado, appelsin og tomat i små tern og vend sammen med finthakket chili, plukket koriander og olivenolie. Smag til med salt. 

 

 

Energi pr. person: 2531KJ/605Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 10,1 g.

Kulhydrat: 5,6 g.

Fedt: 9,1 g.