Kyllingesalat med hindbær og sprødstegt tortillas

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk. kyllingebryst

Olie

1 bakke blandede salater

1 hjertesalat

200 g hindbær

1 potte basilikum Salt og peber
 

Vinigarette

1 spsk. vineddike

3 spsk. olivenolie

1 tsk. sød sennep

1 tsk. flydende honning

4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas

1-2 spsk. olivenolie Salt

Sådan gør du

Pensl kyllingebryst-stykkerne med olie og krydr med salt og peber. Grill dem i ca. 5 minutter på hver side.
Skyl salaten og slyng den tør. Vend salat med hindbær og basilikum.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.
Pensl tortillaerne med olie og steg dem sprøde på begge sider på en tør pande. Drys dem med salt og klip dem i små trekanter.
Skær kyllingebryst-stykkerne i skiver og anret med salat og sprøde tortillas.
Tip: Kyllingesalaten kan også serveres i lune tortillas og rulles til wraps.
 
Opskriften gengivet med tilladelse fra Santa Maria.