HjemOpskrifterKyllingesalat med hindbær og sprødstegt tortillas

Kyllingesalat med hindbær og sprødstegt tortillas

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllinger
  • 1 spsk olie
  • 1 agurk
  • 2 tomater
  • 1 hjertesalat
  • 200 g hindbær
  • 1 dl frisk basilikum
  • salt & sort peber
Vinigarette
  • 1 spsk vineddike
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk flydende honning
  • 4 store tortillaer
  • 2 spsk olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pensl kyllingebryst-stykkerne med olie og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Grill dem i ca. 5 minutter på hver side.

  • 3.
    Skyl salaten og slyng den tør.

  • 4.
    Vend salat med hindbær og basilikum.

  • 5.
    Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

  • 6.
    Pensl tortillaerne med olie og steg dem sprøde på begge sider på en tør pande.

  • 7.
    Drys dem med salt og klip dem i små trekanter.

  • 8.
    Skær kyllingebryst-stykkerne i skiver og anret med salat og sprøde tortillas.

  • 9.
    Tip: Kyllingesalaten kan også serveres i lune tortillas og rulles til wraps. Opskriften gengivet med tilladelse fra Santa Maria.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
44261 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
735 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 34.9 %15.1 g
Kulhydrat: 9.5 %4.1 g
Fedt: 55.6 %11.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;