HjemOpskrifterKyllingeruller med skinke og mozzarella

Kyllingeruller med skinke og mozzarella

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • 4 skiver parmaskinke
  • 125 g friske mozzarella oste
  • frisk salvieblad
  • salt og sort peber
  • olivenolie
  • 8 træspyd eller tandstikker

Sådan gør du

  • 1.
    Del kyllingebrysterne på tværs, så du får 8 pæne flade fileter.

  • 2.
    Læg en halv skive parmaskinke på hver kyllingefilet sammen med små tern mozzarella, som du har knuget vandet fra.

  • 3.
    Pynt med et par små salvieblade og krydr med salt og peber, før du ruller kødet og lukker det ved hjælp af et træspyd.

  • 4.
    Rullerne steges forsigtigt på en pande med olivenolie i cirka 8-10 minutter ved middel varme.

  • 5.
    Tilsæt lidt vand, hvis det behøves, men ikke mere olivenolie eller smør.

  • 6.
    Anret på et fad og pynt med frisk salvie.

  • 7.
    Retten serveres sammen med grøn salat, kartofler eller polenta.

  • 8.
    Tip: Du kan erstatte kyllingefileterne med kalveschnitzler, hvis du vil variere opskriften. Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5211 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
743 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 47.6 %20.8 g
Kulhydrat: 0.7 %0.3 g
Fedt: 51.7 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;