Kyllingeruller med skinke og mozzarella

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


4 stk. kyllingebryst 


4 skiver parmaskinke 


125 g Galbani Mozzarella 


Frisk salvie 


Salt og peber 


Olivenolie 


8 små træspyd (alternativt tandstikker) 

Sådan gør du

Del kyllingebrysterne på tværs, så du får 8 pæne flade fileter. Læg en halv skive parmaskinke på hver kyllingefilet sammen med små tern mozzarella, som du har knuget vandet fra. Pynt med et par små salvieblade og krydr med salt og peber, før du ruller kødet og lukker det ved hjælp af et træspyd. Rullerne steges forsigtigt på en pande med olivenolie i cirka 8-10 minutter ved middel varme. Tilsæt lidt vand, hvis det behøves, men ikke mere olivenolie eller smør. Anret på et fad og pynt med frisk salvie. Retten serveres sammen med grøn salat, kartofler eller polenta. Tip: Du kan erstatte kyllingefileterne med kalveschnitzler, hvis du vil variere opskriften.  

Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama