HjemOpskrifterKyllingebrystfileter med squash og spinat i parmesansauce

Kyllingebrystfileter med squash og spinat i parmesansauce

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 fed hvidløg
  • 1 zittauerløg løg
  • 1 squash
  • 600 g Gestus, dansk kyllingebrystfileter
  • salt
  • sort peber
  • 20 g smør
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 100 g revet parmigiano reggiano
  • 1 citron
  • 50 g frisk spinat
  • 1 håndfuld frisk basilikum

Sådan gør du

Tilberedning
  • 1.
    Snit zittauerløg og hvidløg fint, og squash i store tern.

  • 2.
    Krydr kyllingebrystfileterne med salt og friskkværnet sort peber.

  • 3.
    Brun kyllingen af i en dyb pande med smør.

  • 4.
    Tilføj løg, hvidløg og squash, og lad det brune af sammen med kyllingen.

  • 5.
    Tilføj fløde, og lad det simre ca. 10-15 minutter under låg, eller indtil kyllingen er mør og gennemstegt.

  • 6.
    Tilføj til sidst fintrevet parmesanost, revet citronskal og et par dråber citronsaft.

  • 7.
    Vend spinat ned i gryden, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.

Servering
  • 1.
    Pynt retten af med frisk basilikum, og servér sammen med kogt pasta eller ris.

  • 2.
    Tip: Hvis du serverer retten med pasta, så tilføj gerne 1-2 dl af pastavandet for at gøre parmesansovsen endnu mere cremet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7934 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 42.2 %11.4 g
Kulhydrat: 13.6 %3.7 g
Fedt: 44.2 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;