Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kyllingebrystfileter med squash og spinat i parmesansauce
Kyllingebrystfileter med squash og spinat i parmesansauce
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 fed hvidløg
1 zittauerløg løg
1 squash
600 g Gestus, dansk kyllingebrystfileter
salt
sort peber
20 g smør
5 dl madlavningsfløde
100 g revet parmigiano reggiano
1 citron
50 g frisk spinat
1 håndfuld frisk basilikum
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Snit zittauerløg og hvidløg fint, og squash i store tern.
2.
Krydr kyllingebrystfileterne med salt og friskkværnet sort peber.
3.
Brun kyllingen af i en dyb pande med smør.
4.
Tilføj løg, hvidløg og squash, og lad det brune af sammen med kyllingen.
5.
Tilføj fløde, og lad det simre ca. 10-15 minutter under låg, eller indtil kyllingen er mør og gennemstegt.
6.
Tilføj til sidst fintrevet parmesanost, revet citronskal og et par dråber citronsaft.
7.
Vend spinat ned i gryden, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Servering
1.
Pynt retten af med frisk basilikum, og servér sammen med kogt pasta eller ris.
2.
Tip: Hvis du serverer retten med pasta, så tilføj gerne 1-2 dl af pastavandet for at gøre parmesansovsen endnu mere cremet.
Pastaret
Fjerkræ
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7934 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
42.2 %
11.4 g
Kulhydrat:
13.6 %
3.7 g
Fedt:
44.2 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;