Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Kylling med rødder og dip

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kylling
1 kg rodfrugter fx pastinakker, persillerødder, knoldselleri, jordskokker og rødbeder
2 bagekartofler
½ dl olivenolie
1 spsk eddike
2 spsk honning
2 spsk hakket frisk rosmarin
Salt og peber
Hvidløgsdip
2 dl yoghurt naturel
2 spsk mayonnaise
2 fed hvidløg
3 spsk hakket frisk estragon
Salt og peber

Tænd ovnen på 225 grader.

Rens kyllingen og parter den i 6-8 stykker. Skræl rodfrugter og bagekartofler og skær i mundrette stykker. Rør olie med eddike, honning og hakket rosmarin og vend med kartofler og rodfrugter. Fordel kartofler og rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Læg kyllingen ovenpå og krydr med salt og peber. Steg kylling og rodfrugter i ovnen i ca. 30 min. til det er mørt.

Rør yoghurt med mayonnaise, presset hvidløg og hakket estragon. Smag til med salt og peber.

Server kylling med rodfrugter og hvidløgsdip.

Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g
 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Tænd ovnen på 225 grader.

Rens kyllingen og parter den i 6-8 stykker. Skræl rodfrugter og bagekartofler og skær i mundrette stykker. Rør olie med eddike, honning og hakket rosmarin og vend med kartofler og rodfrugter. Fordel kartofler og rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Læg kyllingen ovenpå og krydr med salt og peber. Steg kylling og rodfrugter i ovnen i ca. 30 min. til det er mørt.

Rør yoghurt med mayonnaise, presset hvidløg og hakket estragon. Smag til med salt og peber.

Server kylling med rodfrugter og hvidløgsdip.

Frugt og grønt pr. person: ca. 200 g