Kylling med kanel i kokossauce

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
kylling med kanel
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 tsk. gurkemeje
1 tsk. kanel, stødt
2 stk. kanelstænger
½ tsk. Kardemomme frø, stødt
2 spsk. olivenolie
660 g kyllinge inderfilet
1 øko. citroner, saft
2 fed hvidløg, knust
1 ds. kokosmælk 400 gram
1 tsk. seasalt
friskkværnet peber

Grønt:
150 g Forårsløg i skiver på skrå
200 g Søde kartofler i tern på 1x 1cm

Tilbehør: Brune ris

Pynt: Granatæblekerner og frisk koriander

Sådan gør du

Kom alle de tørre krydderier på panden og lad dem riste ved medium varme i 3 min. så fremhæves smagen. Kom olivenolie på og sauter kylling inderfilet i 5-6 min. Vendes undervejs. Kom citronsaft, hvidløg og kokosmælk ved. Kom et låg på og lad retten simre i 10 min. Kom tern af søde kartofler og skiver af forårsløg i retten og lad det simre videre i 10 min. Smag kyllingegryden til med salt og kværnet peber.

Servér retten i panden med granatæblekerner, frisk koriander og brune ris. 

 

Energi pr. person: 3512 kJ / 836 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 20,5 %
Fedt: 42 %
Kulhydrat: 37,5 %