HjemOpskrifterKylling med kanel i kokossauce

Kylling med kanel i kokossauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 2 kanelstænger
  • 0.5 tsk kardemommefrø
  • 2 spsk olivenolie
  • 660 g kyllingeinderfileter
  • 1 citron (usprøjtet), saft
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet peber
grønt
  • 150 g forårsløg i skiver på skrå
  • 200 g søde kartofler i tern på 1x1 cm
  • brune ris
  • granatæble &
  • frisk koriander

Sådan gør du

  • 1.
    Kom alle de tørre krydderier på panden og lad dem riste ved medium varme i 3 min. så fremhæves smagen.

  • 2.
    Kom olivenolie på og sauter kylling inderfilet i 5-6 min.

  • 3.
    Vendes undervejs.

  • 4.
    Kom citronsaft, hvidløg og kokosmælk ved.

  • 5.
    Kom et låg på og lad retten simre i 10 min.

  • 6.
    Kom tern af søde kartofler og skiver af forårsløg i retten og lad det simre videre i 10 min.

  • 7.
    Smag kyllingegryden til med salt og kværnet peber.

  • 8.
    Servér retten i panden med granatæblekerner, frisk koriander og brune ris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7970 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
503 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 35.6 %10.5 g
Kulhydrat: 13.4 %4.0 g
Fedt: 51 %6.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;