HjemOpskrifterKylling i grøn karry

Kylling i grøn karry

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk grøn karrypasta
  • 2 dåser kokosmælk
  • 500 g kyllinger
  • 3 mini zucchini
  • 250 g sukkerærter
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 tsk sukker
  • 1 bundt frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Skær zucchini i passende stykker, og ikke for små stykker.

  • 2.
    Skær kyllingen i strimler (ca. 1 cmx3 cm).

  • 3.
    Varm olien på op på en pande eller en wok og tilsæt green curry paste.

  • 4.
    Lad det stege godt igennem i et minuts tid, da det vil udvikle aromaen, samt give olien en fin grøn farve.

  • 5.
    Tilsæt kokosmælk under omrøring og bring det hele i kog.

  • 6.
    Derefter tilsættes kyllingen, som får lov til at koge i 3-5 minutter, før grøntsagerne tilsættes.

  • 7.
    Lad det hele simre nogle minutter til, før curryen smages til med fishsauce og sukker.

  • 8.
    Drys lidt frisk basilikum på toppen og server din green curry sammen med en skål jasminris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11718 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
423 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 17.5 %4.3 g
Kulhydrat: 10.2 %2.5 g
Fedt: 72.3 %8.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;