Kylling i grøn karry

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
grøn karrykylling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. green curry paste
2 spsk. olie
2 dåser kokosmælk
500 g kylling
3 stk. minizucchini
2 bakke friske sukkerærter
2 spsk. fishsauce
1 tsk. sukker
1 bundt frisk basilikum

Sådan gør du

Skær zucchini i passende stykker, og ikke for små stykker. Skær kyllingen i strimler (ca. 1 cmx3 cm).

Varm olien på op på en pande eller en wok og tilsæt green curry paste. Lad det stege godt igennem i et minuts tid, da det vil udvikle aromaen, samt give olien en fin grøn farve. Tilsæt kokosmælk under omrøring og bring det hele i kog. Derefter tilsættes kyllingen, som får lov til at koge i 3-5 minutter, før grøntsagerne tilsættes. Lad det hele simre nogle minutter til, før curryen smages til med fishsauce og sukker.

Drys lidt frisk basilikum på toppen og server din green curry sammen med en skål jasminris.

Energi pr. person: 2030 kJ/483,3 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g
Kulhydrat: 3,2 g
Fedt: 8,8 g