HjemOpskrifterKylling Crispy bites med spinat, kikærter og granatæbler

Kylling Crispy bites med spinat, kikærter og granatæbler

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dåse kikært drænet vægt 230 g
  • 3 spsk smagsneutral olie
  • 200 g fennikler, tynde strimler
  • 4 forårsløg, fint skåret
  • 0.25 agurk i halve måner
  • 100 g spinatblade
  • 0.5 granatæble
  • 100 g blåbær
    tahin dressing:
    • 1 spsk tahin
    • 2 spsk friskpresset citronsaft
    • 1 tsk honning
    • 3 spsk vand
    • 3 spsk olivenolie
    • 0.25 frisk chili i tern
      pynt:
      • bredbladet persille

      Sådan gør du

      • 1.
        Tilbered kyllingen efter forskriften.

      • 2.
        Klargør alle ingredienser til salaten.

      • 3.
        Ryst alle ingredienser sammen til Tahin dressingen.

      • 4.
        Varm en sautepande op med lidt olivenolie.

      • 5.
        Varm kikærter med fennikel, forårsløg og agurk.

      • 6.
        Vend spinaten i og krydr med salt og peber.

      • 7.
        Anret på 4 tallerkener de lune grøntsager med varme kyllingstykker.

      • 8.
        Pynt med blåbær og granatæblekerner, dryp tahin dressingen over den lune salat eller server en skål til.

      • 9.
        Tip: Salaten kan også laves kold.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      5321 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      520 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 3.6 g
      Protein: 10.3 %3.2 g
      Kulhydrat: 21.8 %6.7 g
      Fedt: 67.9 %9.5 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;