4 personer
400 g kylling Crispy bites
3 spsk. neutral olie
1 ds. Kikærter drænet vægt 230 g
200 g fennikel, tynde strimler
4 stk. forårsløg, fint skåret
¼ agurk i halv måner
100 g frisk spinat
½ Granatæble
100 g Blåbær
Tahin dressing:
1 spsk. Tahin
2 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
3 spsk. vand
3 spsk. olivenolie
¼ chili i tern
Pynt: Bredbladet persille
Tilbered kyllingen efter forskriften.
Klargør alle ingredienser til salaten.
Ryst alle ingredienser sammen til Tahin dressingen.
Varm en sautepande op med lidt olivenolie.
Varm kikærter med fennikel, forårsløg og agurk. Vend spinaten i og krydr med salt og peber.
Anret på 4 tallerkener de lune grøntsager med varme kyllingstykker.
Pynt med blåbær og granatæblekerner, dryp tahin dressingen over den lune salat eller server en skål til.
Tip: Salaten kan også laves kold.
Energi pr. person: 2366 kJ / 563 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 22 %
Fedt: 54 %
Kulhydrat: 24 %