HjemOpskrifterKylling med bacon, øl og selleri

Kylling med bacon, øl og selleri

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt og sort peber
  • 1 kylling
  • 0.5 knoldselleri
  • 1 løg
  • 1 spsk smør
  • 125 g bacontern
  • 6 timianblade
  • 2 dl hvedeøl
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • tilbehør: 750 g kogte kartofler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Partér kyllingen i lårstykker, bryst og vinger.

  • 2.
    Krydr med salt og peber.

  • 3.
    Skræl sellerien og skær den i tern.

  • 4.
    Skær løg i strimler.

  • 5.
    Smelt smørret i en gryde, og brun kyllingen på alle sider.

  • 6.
    Tag den op af gryden og kom bacon, løg og selleri i.

  • 7.
    Steg i 5-10 min. til grøntsagerne begynder at brune.

  • 8.
    Læg kyllingen tilbage i gryden og kom timian, øl og fløde i.

  • 9.
    Læg låg på, og lad retten simre i 35 min.

  • 10.
    Smag til med salt og peber.

  • 11.
    Server med kogte kartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17021 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
571 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 25.5 %8.6 g
Kulhydrat: 16.5 %5.5 g
Fedt: 57.4 %8.9 g
Alkohol: 0.6 %0.1 g
;