Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Kylling med bacon, øl og selleri
Kylling med bacon, øl og selleri
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt og sort peber
1 kylling
½ knoldselleri
1 zittauerløg
1 spsk smør
125 g bacontern
6 friske timiankviste
2 dl hvedeøl
2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
tilbehør: 750 g kogte kartofler
SÅDAN GØR DU
1.
Partér kyllingen i lårstykker, bryst og vinger.
2.
Krydr med salt og peber.
3.
Skræl sellerien og skær den i tern.
4.
Skær løg i strimler.
5.
Smelt smørret i en gryde, og brun kyllingen på alle sider.
6.
Tag den op af gryden og kom bacon, løg og selleri i.
7.
Steg i 5-10 min. til grøntsagerne begynder at brune.
8.
Læg kyllingen tilbage i gryden og kom timian, øl og fløde i.
9.
Læg låg på, og lad retten simre i 35 min.
10.
Smag til med salt og peber.
11.
Server med kogte kartofler.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15810 kj / 3779 kcal
Næringsindhold pr. 100g
531 kj / 127 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
33.1 %
10.3 g
Kulhydrat:
19.3 %
6.0 g
Fedt:
47 %
6.7 g
Alkohol:
0.6 %
0.1 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;