Kylling med bacon, øl og selleri

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Kylling med bacon
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kylling

Salt og sort peber

½ knoldselleri

1 løg

1 spsk. smør

125 g bacon i tern

5-6 kviste timian

2 dl øl, f.eks. hvedeøl

2 dl piskefløde

 

Tilbehør:

750 g kogte kartofler

Sådan gør du

Partér kyllingen i lårstykker, bryst og vinger. Krydr med salt og peber. Skræl sellerien og skær den i tern. Skær løg i strimler. Smelt smørret i en gryde, og brun kyllingen på alle sider. Tag den op af gryden og kom bacon, løg og selleri i. Steg i 5-10 min. til grøntsagerne begynder at brune. Læg kyllingen tilbage i gryden og kom timian, øl og fløde i. Læg låg på, og lad retten simre i 35 min. Smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler. 

 

Energi pr. person: 4455KJ/1065Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,4 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,4 g.