Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kylling med bacon, øl og selleri

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kylling

Salt og sort peber

½ knoldselleri

1 løg

1 spsk. smør

125 g bacon i tern

5-6 kviste timian

2 dl øl, f.eks. hvedeøl

2 dl piskefløde

 

Tilbehør:

750 g kogte kartofler

Om råvarerne

Partér kyllingen i lårstykker, bryst og vinger. Krydr med salt og peber. Skræl sellerien og skær den i tern. Skær løg i strimler. Smelt smørret i en gryde, og brun kyllingen på alle sider. Tag den op af gryden og kom bacon, løg og selleri i. Steg i 5-10 min. til grøntsagerne begynder at brune. Læg kyllingen tilbage i gryden og kom timian, øl og fløde i. Læg låg på, og lad retten simre i 35 min. Smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler. 

 

Energi pr. person: 4455KJ/1065Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,4 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kylling med bacon

Partér kyllingen i lårstykker, bryst og vinger. Krydr med salt og peber. Skræl sellerien og skær den i tern. Skær løg i strimler. Smelt smørret i en gryde, og brun kyllingen på alle sider. Tag den op af gryden og kom bacon, løg og selleri i. Steg i 5-10 min. til grøntsagerne begynder at brune. Læg kyllingen tilbage i gryden og kom timian, øl og fløde i. Læg låg på, og lad retten simre i 35 min. Smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler. 

 

Energi pr. person: 4455KJ/1065Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,4 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,4 g.