4 personer
1 kylling
Salt og sort peber
½ knoldselleri
1 løg
1 spsk. smør
125 g bacon i tern
5-6 kviste timian
2 dl øl, f.eks. hvedeøl
2 dl piskefløde
Tilbehør:
750 g kogte kartofler
Partér kyllingen i lårstykker, bryst og vinger. Krydr med salt og peber. Skræl sellerien og skær den i tern. Skær løg i strimler. Smelt smørret i en gryde, og brun kyllingen på alle sider. Tag den op af gryden og kom bacon, løg og selleri i. Steg i 5-10 min. til grøntsagerne begynder at brune. Læg kyllingen tilbage i gryden og kom timian, øl og fløde i. Læg låg på, og lad retten simre i 35 min. Smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler.
Energi pr. person: 4455KJ/1065Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,4 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 7,4 g.