Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Krydderfrikadeller med gurkemejeris, frisk agurkesalat og yoghurtsauce
Krydderfrikadeller med gurkemejeris, frisk agurkesalat og yoghurtsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g hakket grise- og kalvekød
1 løg
2 tsk stødt kanel
1 tsk salt
1 dl mælk
3 spsk hvedemel
1 spsk smør til stegning
gurkemejeris:
4 dl basmatiris
0.5 tsk salt
1 tsk stødt gurkemeje
yoghurtsause
2 dl Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
1 fed hvidløg
1 dl mynte
salt
0.5 tsk friskkværnet peber
frisk agurkesalat
1 agurk
1 granatæble
2 rødløg
100 g feldsalat
0.5 spsk olivenolie
1 limefrugt
Sådan gør du
1.
Rør hakket kød, revet zittauerløg, kanel, ingefær og salt godt sammen.
2.
Tilsæt mælk, og rør mel i.
3.
Form frikadellerne med en ske, og steg dem på en varm pande med smør.
4.
Giv dem cirka 15 minutter, eller til de er helt gennemstegte.
5.
Gør en gryde klar med vand, salt og gurkemeje, og kog risene i vandet efter pakkens anvisning.
6.
Imens blandes yoghurt, et presset fed hvidløg og finthakket mynte sammen til en yoghurtsauce.
7.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
8.
Skær agurken i mundrette stykker.
9.
Pil kernerne fra granatæblet.
10.
Skær rødløget i tynde både.
11.
Vend agurk, granatæblekerner, rødløg og salat sammen i en stor skål, og tilsæt olivenolie og limesaft.
12.
Servér krydderfrikadellerne med gurkemejeris, frisk agurkesalat og yoghurtsauce.
13.
Pynt med lidt frisk mynte.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11964 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
545 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
26.7 %
8.6 g
Kulhydrat:
49.2 %
15.8 g
Fedt:
24.1 %
3.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;