Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kryddercupcakes med Dumlecreme
Kryddercupcakes med Dumlecreme
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
12 stk
Ingredienser
120 g hvedemel
75 g brun farin
75 g sukker
1.5 tsk bagepulver
0.5 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
0.5 tsk stødt nellike
40 g smør
1.25 dl mælk
1 æg
Dumlecreme
2.5 dl piskefløde
160 g Dumle karamel + ekstra til pynt
1 knivspids havsalt
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Bland hvedemel, brun farin, sukker, bagepulver, kanel, ingefær og nellike i en skål.
2.
Kom smørret i, og brug en røremaskine eller et piskeris til at blande det sammen, til det ligner grov rasp.
3.
Rør mælk og æg sammen, og kom det i skålen med melblandingen.
4.
Pisk dejen godt sammen, og kom den i 12 muffinforme.
5.
Bag kagerne i 15-20 min. ved 175 °C.
6.
Lad kagerne køle af.
7.
Til Dumlecreme kommes piskefløde i en gryde med Dumle og et nip salt.
8.
Lad karamellen smelte ud i fløden, og rør godt rundt.
9.
Lad blandingen køle af i mindst 12 timer – gerne natten over, så den sætter sig.
10.
Brug en elpisker til at piske cremen op.
11.
Kom den i en spøjtepose med stjernetylle, og kom cremen oven på kagerne.
12.
Pynt med en halv Dumle på hver kage.
Børnekok
Fest
Amerika
SPISETID opskrift
Muffins og cupcakes
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12700 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1399 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
4.3 %
3.5 g
Kulhydrat:
47.9 %
39.4 g
Fedt:
47.8 %
18.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;