Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Koteletter af gris med grøntsager og frisk salvie
Koteletter af gris med grøntsager og frisk salvie
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 grisekoteletter
1 tsk salt
1 tsk sort peber
25 g smør
2 spsk smagsneutral olie
grøntsager:
1 spsk olivenolie
3 fed hvidløg
1 rødløg
6 friske salvieblade
2 æbler
150 g rosenkål
1.5 dl æblemost
1 tsk salt
1 tsk sort peber
grov salat
Sådan gør du
1.
Læg koteletterne i et fad og drys med salt.
2.
Lad dem temperere ved stuetemperatur i ca. 15 minutter.
3.
Del hvidløg i halve og skær rødløg i både.
4.
Fordel hvidløg, rødløg og salvie i en pande med olie og lad dem sautere ved middelvarme i 2 minutter.
5.
Rens rosenkål, del dem i halve, skær æbler i både og kom dem på panden.
6.
Lad det stege videre i 5 minutter.
7.
Hæld æblemost over grøntsagerne og lad det koge op i ca. 5 minutter.
8.
Krydr med salt og peber.
9.
Dup koteletterne tørre med et rent viskestykke.
10.
Krydr med peber.
11.
Kom smør og olie på en varm pande.
12.
Kom kødet på panden og brun dem ved middelvarme i ca. 1 minut på hver side.
13.
Steg koteletterne i yderligere 2 minutter.
14.
Tag kødet af panden og lad dem hvile i 5 minutter før servering.
15.
Anret koteletterne med grøntsager og æblemost fra panden.
16.
Server en grov salat til.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6271 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
513 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
29.2 %
8.8 g
Kulhydrat:
16.4 %
4.9 g
Fedt:
54.4 %
7.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;