HjemOpskrifterKorean fried østershatte

Korean fried østershatte

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g hvedemel
  • 300 g østershatte
  • 50 g rismel
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk paprika
  • 0.5 tsk stødt sort peber
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 0.5 tsk cayennepeber
  • 1 tsk fint salt
  • 2.5 dl kærnemælk
  • 1 liter fritureolie
  • 1 frisk chili
  • 4 spsk stærk chilisauce (sriracha)
  • 4 spsk hoisinsauce
  • 1 håndfuld frisk koriander

Sådan gør du

  • 1.
    Del svampene, så de ikke er samlet i buketter.

  • 2.
    Bland mel med rismel, krydderier og salt.

  • 3.
    Dyp svampene først i kærnemælk og så i melblandingen.

  • 4.
    Sørg for at presse melblandingen godt på svampene, så de er dækket på alle flader.

  • 5.
    Varm olien op til 190 °C, og fritér svampene lidt ad gangen i ca. 3 min.

  • 6.
    Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle eller et rent viskestykke.

  • 7.
    Servér toppet med hakket chili, srirachasauce, hoisinsauce og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
37493 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2010 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 1.6 %1.9 g
Kulhydrat: 8.7 %10.3 g
Fedt: 89.7 %48.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;