Knasende topping til koldskål

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
knasende topping
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Knasende topping:

1 spsk. kokosolie

3 spsk. honning

1 tsk. vaniljepulver

2 dl finvalset havregryn

3 spsk. kokosmel

3 spsk. solsikkekerner

3 spsk. græskarkerner

3 spsk. hasselnødder

½ tsk. fint salt

 

1 liter koldskål

100 g kirsebær i halve uden sten

100 g blåbær

Sådan gør du

Varm en pande op med kokosolie og honning og lad det smelte. Kom vaniljepulver i sammen med  havregryn, kokosmel, solsikkekerner, græskarkerner, hele hasselnødder og salt.

Ristes ved medium varme i ca. 12-15 min. Vend rundt i det flere gange undervejs.

Afkøles og kommes på glas med patent låg. Kan med fordel laves dagen før.

Anret skåle med koldskål, knasende topping, blåbær og friske kirsebær i halve.

 

 

Energi pr. person:  2115 Kj/ 503 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g.
Kulhydrat: 17,5 g.

Fedt: 6,0 g.