HjemOpskrifterKnasende topping til koldskål

Knasende topping til koldskål

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
knasende topping:
  • 1 spsk kokosolie
  • 3 spsk honning
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl finvalsede havregryn
  • 3 spsk kokosmel
  • 3 spsk solsikkekerner
  • 3 spsk græskarkerner
  • 3 spsk hasselnødder
  • 0.5 tsk fint salt
  • 1 liter Arla® ØKO koldskål 0,6%
  • 100 g kirsebær (i halve uden sten)
  • 100 g blåbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm en pande op med kokosolie og honning og lad det smelte.

  • 2.
    Kom vaniljepulver i sammen med havregryn, kokosmel, solsikkekerner, græskarkerner, hele hasselnødder og salt.

  • 3.
    Ristes ved medium varme i ca. 12-15 min.

  • 4.
    Vend rundt i det flere gange undervejs.

  • 5.
    Afkøles og kommes på glas med patent låg.

  • 6.
    Kan med fordel laves dagen før.

  • 7.
    Anret skåle med koldskål, knasende topping, blåbær og friske kirsebær i halve.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7862 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 14.9 %4.8 g
Kulhydrat: 44.1 %14.1 g
Fedt: 41 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;