4 personer
Knasende topping:
1 spsk. kokosolie
3 spsk. honning
1 tsk. vaniljepulver
2 dl finvalset havregryn
3 spsk. kokosmel
3 spsk. solsikkekerner
3 spsk. græskarkerner
3 spsk. hasselnødder
½ tsk. fint salt
1 liter koldskål
100 g kirsebær i halve uden sten
100 g blåbær
Varm en pande op med kokosolie og honning og lad det smelte. Kom vaniljepulver i sammen med havregryn, kokosmel, solsikkekerner, græskarkerner, hele hasselnødder og salt.
Ristes ved medium varme i ca. 12-15 min. Vend rundt i det flere gange undervejs.
Afkøles og kommes på glas med patent låg. Kan med fordel laves dagen før.
Anret skåle med koldskål, knasende topping, blåbær og friske kirsebær i halve.
Energi pr. person: 2115 Kj/ 503 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,0 g.
Kulhydrat: 17,5 g.
Fedt: 6,0 g.