Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Klatkager med blåbær- kanelkompot

0-30 min
4 personer

Ingredienser

500 g kold risengrød

2 æg

100 g hvedemel

1½ spsk. sukker

1 tsk. bagepulver

Smør til stegning

250 g blåbær, friske eller frosne

50 g sukker

2 kanelstænger

Evt. flormelis til drys

Rør risengrøden lind sammen med æg. Tilsæt hvedemel og sukker og rør det sammen, så der ingen melklumper er.

Steg til klatkager i en pande med smør. De skal stege ca. 1 minut pr. side ved medium varme. Hold klatkagerne lune i ovnen.

Til blåbærkompot kommes blåbær i en gryde med sukker og kanelstænger. Lad det koge op og lad det så simre i 10 min, så noget af væden koger ind. Køl kompotten af før brug. Kompotten kan holde sig i køleskabet op til en uge.

 

Energi pr. person: 1537KJ/367Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Kulhydrat: 23,5 g.
Fedt: 3,4 g.

Klatkager med blåbær

Rør risengrøden lind sammen med æg. Tilsæt hvedemel og sukker og rør det sammen, så der ingen melklumper er.

Steg til klatkager i en pande med smør. De skal stege ca. 1 minut pr. side ved medium varme. Hold klatkagerne lune i ovnen.

Til blåbærkompot kommes blåbær i en gryde med sukker og kanelstænger. Lad det koge op og lad det så simre i 10 min, så noget af væden koger ind. Køl kompotten af før brug. Kompotten kan holde sig i køleskabet op til en uge.

 

Energi pr. person: 1537KJ/367Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Kulhydrat: 23,5 g.
Fedt: 3,4 g.