Kinesisk oksebryst med nudler

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg oksespidsbryst
1 spsk. vindruekerneolie
150 g hoisinsauce
2 spsk. soja
2 spsk. finthakket ingefær
1 løg
1 fed hvidløg
½ økologisk appelsin
4 stjerneanis
½ bundt forårsløg
250 g nudler

Sådan gør du

Brun oksespidsbrystet i olie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen. Tag gryden af varmen. Kom hoisinsauce, soja, ingefær, løg i tynde strimler og hakket hvidløg i gryden sammen med saft og revet skal af appelsin og stjerneanis. Vend kødet rundt i blandingen. Kom låg på og steg kødet i ovnen ved 180°c i 1½-2 timer. Vend kødet undervejs.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og servér sammen med kødet. Pynt med fintsnittet forårsløg.

Energi pr. person:
3789 kJ (905 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g
Kulhydrat: 19,5 g
Fedt: 10,6 g