HjemOpskrifterKinesisk oksebryst med nudler

Kinesisk oksebryst med nudler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1000 g oksespidsbryst
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 150 g hoisinsauce (kinesisk sødsalt sojasauce)
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 zittauerløg
  • 1 fed hvidløg
  • ½ øko appelsin
  • 4 stjerneanis
  • ½ bundt forårsløg
  • 250 g ris- eller ægnudler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Brun oksespidsbrystet i olie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen.

  • 2.
    Tag gryden af varmen.

  • 3.
    Kom hoisinsauce, soja, ingefær, løg i tynde strimler og hakket hvidløg i gryden sammen med saft og revet skal af appelsin og stjerneanis.

  • 4.
    Vend kødet rundt i blandingen.

  • 5.
    Kom låg på og steg kødet i ovnen ved 180°c i 1½-2 timer.

  • 6.
    Vend kødet undervejs.

  • 7.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og servér sammen med kødet.

  • 8.
    Pynt med fintsnittet forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13216 kj / 3159 kcal
Næringsindhold pr. 100g
779 kj / 186 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 28.1 %12.9 g
Kulhydrat: 35.1 %16.1 g
Fedt: 36.8 %7.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;