HjemOpskrifterKinesisk oksebryst med nudler

Kinesisk oksebryst med nudler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg oksespidsbryst
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • 150 g hoisinsauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 øko appelsin
  • 4 stjerneanis
  • 0.5 bundt forårsløg
  • 250 g ris- eller ægnudler

Sådan gør du

  • 1.
    Brun oksespidsbrystet i olie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen.

  • 2.
    Tag gryden af varmen.

  • 3.
    Kom hoisinsauce, soja, ingefær, løg i tynde strimler og hakket hvidløg i gryden sammen med saft og revet skal af appelsin og stjerneanis.

  • 4.
    Vend kødet rundt i blandingen.

  • 5.
    Kom låg på og steg kødet i ovnen ved 180°c i 1½-2 timer.

  • 6.
    Vend kødet undervejs.

  • 7.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning, og servér sammen med kødet.

  • 8.
    Pynt med fintsnittet forårsløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12987 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
764 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 30.4 %13.7 g
Kulhydrat: 28.8 %12.9 g
Fedt: 40.8 %8.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;