HjemOpskrifterKartoffelsalat all in

Kartoffelsalat all in

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bundt rucolasalat
  • 1 bæger Pesto
  • 1 fed hvidløg
  • 25 g saltede mandler
  • 1 dl olivenolie
  • 1 citron (usprøjtet)
  • groft salt
  • sort peber
  • 600 g små nye kartofler
  • blomkål
  • 1 bakke blandet salat
  • 200 g ærter
  • 1 bundt forårsløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl.

  • 2.
    Kom rucola, presset hvidløg, hakkede mandler og reven parmesanost i en blender.

  • 3.
    Kør mens olien tilsættes gradvist.

  • 4.
    Blend til en pesto.

  • 5.
    Smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 6.
    Del blomkål i meget små buketter.

  • 7.
    Skyl og slyng salaten tør.

  • 8.
    Halver cherrytomaterne.

  • 9.
    Vend kartofler med rucolapesto efter smag, blomkål, salat, cherrytomater, ærter og fintsnittet forårsløg.

  • 10.
    Tip: Resten af rucolapestoen holder sig fint i op til 1 uge, hvis den opbevares i et glas med låg i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6552 kj / 1566 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 105 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 8.2 %2.1 g
Kulhydrat: 32.6 %8.4 g
Fedt: 59.2 %7.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;