HjemOpskrifterKartoffelpizza med varmrøget laks og radiser

Kartoffelpizza med varmrøget laks og radiser

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Pizza
  • 1 rulle fersk pizzadej
  • 150 g kartofler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sort peber
  • 200 g varmrøgede laks
  • 1 bundt radise
  • 1 håndfuld ærteskud
Dressing
  • 2 spsk sød sennep
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og sort peber

Sådan gør du

Sådan gør du
  • 1.
    Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Skær kartoflerne i meget tynde skiver på et mandolinjern.

  • 3.
    Behold skrællen på.

  • 4.
    Kom kartoflerne i en skål, og vend dem med olivenolie, salt og peber.

  • 5.
    Læg dem taglagt på pizzadejen.

  • 6.
    Bag pizzaen i 12-15 min. ved 250 grader C.

  • 7.
    Fjern imens skindet fra laksen, og pluk fisken i mindre stykker.

  • 8.
    Skær radiser i tynde skiver.

  • 9.
    Rør sennep, hvidvinseddike, olivenolie og lidt salt og peber sammen til en dressing.

  • 10.
    Kom laksen over den varme pizza, og kom radiser og ærteskud på toppen.

  • 11.
    Dryp dressingen over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7080 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
883 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 15.1 %7.8 g
Kulhydrat: 30.2 %15.7 g
Fedt: 54.7 %13.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;