HjemOpskrifterKartoffelmad med béarnaise og balsamicobagte tomater

Kartoffelmad med béarnaise og balsamicobagte tomater

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • salt og sort peber
  • 250 g kolde, kogte kartofler, pillede
  • 4 skiver rugbrød
  • 1 spsk smør
  • 1 dl (4 spsk) kold Arla Karolines Køkken® Bearnaisesauce
  • 1 dl frisk kørvel til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del cherrytomaterne i små bundter, og dryp dem forsigtigt med olivenolie og balsamico.

  • 2.
    Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175°C i 20 min.

  • 3.
    Lad dem køle lidt ned.

  • 4.
    Skær kartoflerne i skiver, og anret på smurt rugbrød.

  • 5.
    Kom små dutter af béarnaise oven på, og læg tomaterne øverst.

  • 6.
    Pynt med lidt kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4902 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
570 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 7.9 %2.6 g
Kulhydrat: 57.5 %19.3 g
Fedt: 34.6 %5.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;