Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kartoffelmad med béarnaise og balsamicobagte tomater

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

200 g cherrytomater 

1 spsk. olivenolie 

2 spsk. balsamico 

Salt og sort peber 

250 g kolde, kogte kartofler, pillede 

4 skiver rugbrød 

1 spsk. smør 

4 spsk. kold béarnaise 

1 håndfuld kørvel til pynt 

Om råvarerne

Del cherrytomaterne i små bundter, og dryp dem forsigtigt med olivenolie og balsamico. 
Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175°C i 20 min. Lad dem køle lidt ned. 
Skær kartoflerne i skiver, og anret på smurt rugbrød. Kom små dutter af béarnaise oven på, 
og læg tomaterne øverst. Pynt med lidt kørvel.

 

Energi pr. person: 752KJ/180Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,2 g. 
Kulhydrat: 15,5 g. 
Fedt: 11,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kartoffelmad med béarnaise og balsamicobagte tomater

Del cherrytomaterne i små bundter, og dryp dem forsigtigt med olivenolie og balsamico. 
Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175°C i 20 min. Lad dem køle lidt ned. 
Skær kartoflerne i skiver, og anret på smurt rugbrød. Kom små dutter af béarnaise oven på, 
og læg tomaterne øverst. Pynt med lidt kørvel.

 

Energi pr. person: 752KJ/180Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,2 g. 
Kulhydrat: 15,5 g. 
Fedt: 11,5 g