Kartoffelmad med béarnaise og balsamicobagte tomater

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Kartoffelmad med béarnaise og balsamicobagte tomater
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g cherrytomater 

1 spsk. olivenolie 

2 spsk. balsamico 

Salt og sort peber 

250 g kolde, kogte kartofler, pillede 

4 skiver rugbrød 

1 spsk. smør 

4 spsk. kold béarnaise 

1 håndfuld kørvel til pynt 

Sådan gør du

Del cherrytomaterne i små bundter, og dryp dem forsigtigt med olivenolie og balsamico. 
Krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen ved 175°C i 20 min. Lad dem køle lidt ned. 
Skær kartoflerne i skiver, og anret på smurt rugbrød. Kom små dutter af béarnaise oven på, 
og læg tomaterne øverst. Pynt med lidt kørvel.

 

Energi pr. person: 752KJ/180Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 2,2 g. 
Kulhydrat: 15,5 g. 
Fedt: 11,5 g