Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalvekotelet med oliven og provencalsk ratatouille
Kalvekotelet med oliven og provencalsk ratatouille
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 aubergine
1 grøn squash
1 peberfrugt
1 løg
1 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 spsk hakkede frisk rosmarin
1 dåse hakket tomat
salt
sort peber
4 kalvekoteletter eller kalveentrecotes
1 1 håndfuld bredbladet persille
50 g mørke oliven
1 spsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Skær squash, aubergine, peberfrugt og løg i tynde skiver.
2.
Hak hvidløget.
3.
Varm 1 spsk. af olien i en gryde, og steg hvidløget ganske kort.
4.
Tilsæt rosmarin og hakkede tomater, og smag til med salt og peber.
5.
Lad saucen simre i 10 min., og kom den så i bunden af et ovnfast fad.
6.
Læg squash, aubergine, peberfrugt og løg på skift.
7.
Dryp med 2 spsk. olivenolie og lidt ekstra rosmarin, og bag ratatouillen i 40 min. ved 180°C.
8.
Tag den ud af ovnen, og lad den køle en smule af.
9.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i lidt olie, 2 min. pr. side.
10.
Lad dem trække 5 min.
11.
Hak oliven og persille groft, og bland det sammen med 1 spsk. olivenolie og citronsaft.
12.
Server kødet med olivenblandingen på toppen.
SPISETID opskrift
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5559 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
353 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
34.7 %
7.2 g
Kulhydrat:
10.2 %
2.1 g
Fedt:
55.1 %
5.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;