Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kalvecuvette med mosede grillede kartofler
Kalvecuvette med mosede grillede kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kalvecuvette
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk røget paprika
druekompot:
25 g smør
1 rødløg i tynde både
100 g grønne vindruer i halve uden sten
100 g stenfri, blå vindruer i halve uden sten
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
mosede grillede kartofler:
1 kg kartoffel
50 g blødt smør
1 knust fed hvidløg
2 spsk hakket kruspersille
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 spsk revet parmesanost
SÅDAN GØR DU
1.
Rids cuvetten i tern, brunes på en varm pande på alle sider.
2.
Kom hvidløgssalt og røget paprika på, kom den i en bradepande og giv den 25 min. 200 grader°.
3.
Giv den 3 min. grill.
4.
Lad den trække i 15 min. inden udskæring.
5.
Kog kartofler med skræl til de er næsten møre, dræn vandet fra og stil de kogte kartofler på et stykke bagepapir på bageplade.
6.
Giv dem et tryk med en ske eller bunden af en skål, så de bliver lidt most uden at går helt i stykker.
7.
Bland blødt smør med hvidløg, hakket persille, salt og kværnet peber.
8.
Kom en teske på hver kartoffel og grill dem i ovn til de er sprøde ca. 6 min. hold øje.
9.
Drys med revet parmesanost og giv dem ydermere 2 min.
10.
Varm smør op i en gryde og sauter rødløg i et par min. kom druer ved og sauter 1 min. kom hyldeblomst saft ved og giv det 4 min.
11.
Anret skiver af kalvecuvette med grillede kartofler og druekompot til.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13454 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
517 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
32.7 %
10.0 g
Kulhydrat:
32.6 %
9.9 g
Fedt:
34.7 %
4.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;