Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Kalveculotte med citronbagt fennikel, hvidløg og butterbeans
Kalveculotte med citronbagt fennikel, hvidløg og butterbeans
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
1 kalveculotte
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
2 fennikler
2 rødløg
1 citron
1 helt hvidløg
2 spsk olivenolie
1.5 dl hvidvin
1 dåse butterbean
1 bundt frisk dild
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Krydr kalvekødet med salt og peber og læg det i et ovnfast fad.
2.
Steg kødet i 15 min. ved 200 °C.
3.
Tag det ud og lad det trække i 10 min.
4.
Kom det tilbage i ovnen og steg videre i 15 min.
5.
Tag kødet ud igen og lad det trække i 10 min. før det skæres i skiver.
6.
Skær fennikel og rødløg i både.
7.
Del hvidløget i fed, men lad skallen sidde på.
8.
Del citronen i fire stykker.
9.
Kom fennikel, løg, hvidløg og citron i et ovnfast fad og vend med 2 spsk. olivenolie, salt og peber.
10.
Hæld hvidvin ved og steg grøntsagerne i ovnen ved 200 °C i 30-40 min.
11.
Skyl bønnerne i en sigte og kom dem i fadet med grøntsager de sidste 10 min. af bagetiden, så de bliver varmet op.
12.
Drys med grofthakket dild.
SPISETID opskrift
Ovnret
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10613 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
392 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
46.9 %
10.8 g
Kulhydrat:
15.5 %
3.6 g
Fedt:
33.6 %
3.6 g
Alkohol:
4 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;