Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kalveculotte med butterbeanpuré, ristede forårsløg og grøn olivendressing
Kalveculotte med butterbeanpuré, ristede forårsløg og grøn olivendressing
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kalveculotte
salt
sort peber
1 dåse butterbean
1 fed hvidløg
100 g skalotteløg
1 dl vand
1 bundt forårsløg
1 spsk citronsaft
Grøn olivendressing
150 g grønne oliven
1.5 citroner
2 spsk citronsaft
4 spsk olivenolie
2 spsk bredbladet persille
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Krydr kalveculotten med salt og peber.
2.
Varm 1 spsk. olivenolie i en pande, og brun stegen på begge sider.
3.
Kom den i et ovnfast fad, og steg færdig i 30-40 min. ved 150 °C eller til kødet har en centrumtemperatur på 56 °C for rosastegt kød.
4.
Lad kødet hvile i 10 min., før det skæres i skiver.
5.
Imens kødet steger, sigtes vandet fra butterbeans.
6.
Skær løg i tynde skiver, og hak hvidløget fint.
7.
Varm 1 spsk. olivenolie i en gryde, og kom skalotteløgene i.
8.
Lad det snurre i 5 min., tilsæt hvidløg, og steg det med i 1 minut.
9.
Kom bønner og vand i, og lad det simre under låg i 10 min.
10.
Brug en stavblender til at blende bønnerne til en creme.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Brug resten af olivenolien til at stege forårsløgene med i en pande.
13.
Krydr med salt og peber, og pres citronsaft over.
14.
Til olivendressingen hakkes oliven groft og vendes med citronskal og -saft, olivenolie og hakket persille.
15.
Krydr med lidt salt og peber, og hæld dressingen over kød, forårsløg og bønnepuré.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11567 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
486 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
40.6 %
11.6 g
Kulhydrat:
14.6 %
4.2 g
Fedt:
44.8 %
5.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;