Kalkunrulle fyldt med parmaskinke og rosmarin serveret med polenta

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g kalkunbryst (giver 2 ruller)
Salt, peber og paprika
100 g parmaskinke i tynde skiver 
4-5 kviste rosmarin 
4 s.sk olivenolie
1 løg med 2 blade laurbær
4 kryddernellike
2 gulerødder
2 fede hvidløg
2 dl hvidvin
 
POLENTA
 
250 gr Polenta Instant
1 lt. Vand
1 s.sk Morga bouillon
5 s.sk mascarpone (ca. 80 gr)
5 s.sk parmesan
4 s.sk ricotta
½ usprøjtet citron
Salt og peber

Sådan gør du

Kalkunbryst skæres vandret så det bliver dobbelt så stor, men lad de sidste 2 cm hænge sammen, vask godt med koldt vand og tør af med køkkenrulle papir. Giv: salt, peber og paprika på begge sider, læg på inderside parmaskinke og rosmarin kvist. Rul godt sammen og bind sammen med husholdningsgarn som om det var en roastbeef.
Olivenolie varmes op i en stegepande, rullene lægges i og steges hurtigt på alle 4 sider ved høje varme, skru bagefter varmen til medium og tilføj: 1 løg med 2 blade laurbær som hæftes ved med 4 kryddernellike, 2 skraldede gulerødder, 2 fede hvidløg , hæld
2 dl hvidvin over kødet, lad småkoge tildækket i ca. 20 - 30 min. Hvis den tørrer ud giv lidt vand lidt efter lidt i.
 
Polenta laves som følger:
Kog op vandet i en gryde, giv bouillon i , når vandet koger tag den væk fra varmen og tilføj polentagry, rør straks godt rundt med piskeris og tilføj straks alle tre oste, smag til med saften+skal fra en ½ citron og salt og peber.
 
 
Eventuelle tips:
Kalkunrullen smager godt varmt eller lunt. Køb endelig Instant Polenta, den normale skal røres rundt i ca. 40 minutter!!
 
PS t.sk = te ske, s.sk= spise ske!
 
 
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama