Sådan gør du
Tilberedning
1.
Hak småkagerne fint, og lav en kop L'OR Espresso Ristretto 11.
3.
Pisk mascarponen glat med et piskeris.
4.
Pisk fløden halvstiv sammen med sukkeret.
5.
Kom det herefter i mascarponen, og bland det hele sammen.
6.
Fordel en tredjedel af de hakkede kryddersmåkager og halvdelen af kaffen i to glas.
7.
Kom en del af mascarponeblandingen i glassene.
8.
Fordel endnu en tredjedel af de hakkede kryddersmåkager og den anden halvdel af kaffen i glassene, og kom endnu et lag mascarponeblanding ovenpå.
9.
Drys med resten af de hakkede kryddersmåkager, og pynt med friske hindbær.
Opskriften er udarbejdet af L'OR.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3277 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1389 kj / 0 kcal
EnergifordelingFiber: | | 0.4 g |
Protein: | 6 % | 4.9 g |
Kulhydrat: | 23.4 % | 19.1 g |
Fedt: | 70.6 % | 26.5 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |