Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kaffe panna cotta med pistaciepraline
Kaffe panna cotta med pistaciepraline
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
5 dl piskefløde
1 dl espressokaffe
70 g sukker
4 blade husblas
Kaffesirup
1 dl espressokaffe
75 g sukker
Praliné
40 g usaltede pistacienødder
50 g sukker
Sådan gør du
1.
Kom piskefløde i en gryde sammen med kaffe og sukker, og varm det op til kogepunktet.
2.
Læg imens husblas i blød i en dyb tallerken med koldt vand, så det bliver blødt.
3.
Vrid vandet af husblassen, og kom den i den varme flødeblanding, mens der røres.
4.
Sluk for varmen, og hæld blandingen gennem en sigte og ned i seks portionsglas.
5.
Lad panna cottaen køle af og sætte sig i køleskabet i mindst 3 timer eller natten over.
6.
Til kaffesirup koges kaffe sammen med sukker ved middel varme i 5-10 min., til det tykner.
7.
Lad siruppen køle helt af, og hæld den over panna cottaerne (når de har sat sig).
8.
Til praliné smeltes sukkeret til karamel i en tør pande.
9.
Kom pistacienødder i, og vend det sammen.
10.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir, og lad det køle af.
11.
Hak det groft, og drys det oven på panna cottaen ved servering.
Kager
SPISETID opskrift
Søde sager
Kaffe
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11505 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1221 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
3.7 %
2.6 g
Kulhydrat:
32.6 %
23.4 g
Fedt:
63.7 %
21.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;