Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Julekarameller med seasalt

Bedømmelse (1)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

Antal: ca. 25 stk. 

100 g smør

2 dl fløde

3 dl sukker

1 dl lys sirup

1 tsk stødt ingefær

¼ tsk stødt nellike

1,5 tsk seasal

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt fløde, sukker og sirup. Lad massen koge uden låg i ca. 30-45 minutter afhængigt af grydens størrelse. Rør undervejs. Brug eventuelt et termometer. Massen skal helst være 128°C. Rør stødt ingefær og stødt nellike i blandingen. Hæld karamelmassen i en form på 20 x 25 cm med bagepapir. Drys med flagesalt. Lad massen køle af. Skær herefter karameller i den ønskede størrelse. 

Tip: Giv karamellerne et ekstra juletvist, og pak dem ind cellofan med lidt rød snor i enderne.

 

Energi pr. stk.: 500 kJ / 119 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,5 g
Fedt: 22,0 g
Kulhydrat: 53,5 g

Julekarameller med seasalt

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Tilsæt fløde, sukker og sirup. Lad massen koge uden låg i ca. 30-45 minutter afhængigt af grydens størrelse. Rør undervejs. Brug eventuelt et termometer. Massen skal helst være 128°C. Rør stødt ingefær og stødt nellike i blandingen. Hæld karamelmassen i en form på 20 x 25 cm med bagepapir. Drys med flagesalt. Lad massen køle af. Skær herefter karameller i den ønskede størrelse. 

Tip: Giv karamellerne et ekstra juletvist, og pak dem ind cellofan med lidt rød snor i enderne.

 

Energi pr. stk.: 500 kJ / 119 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 0,5 g
Fedt: 22,0 g
Kulhydrat: 53,5 g