Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Jack Daniel’s spicy marinade til spareribs med citron-coleslaw
Jack Daniel’s spicy marinade til spareribs med citron-coleslaw
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1.5 kg revelsben
1 tsk sort peberkorn
1 løg
1 spsk groft salt
vand
marinade
100 g tomatketchup
10 cl Jack Daniels Original
2 spsk dijonsennep
1 spsk tabascosauce
4 spsk worcestershiresauce
2 spsk sød chilisauce
3 spsk sirup
2 spsk solsikkeolie
1 tsk hvidløgspulver
2 tsk paprika
2 spsk groft salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Coleslaw
0.5 spidskål
150 g rødkål
3 gulerødder
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk dijonsennep
2 spsk citronsaft
1 spsk honning
4 spsk mayonnaise
50 g økologisk creme fraiche 9%
2 tsk citronskal (usprøjtet)
salt og peber
Sådan gør du
1.
Kog spareribs i en stor gryde med vand sammen med et overskåret løg, peberkorn og salt i 1½ time.
2.
Lad kødet køle af i vandet, og tag det så op og dup det tørt.
3.
Kog alle ingredienser til BBQ-marinaden sammen i en gryde i 5 min., og lad det køle af.
4.
Smør marinade på, og grill spareribsene 10 min. pr. side.
5.
Til coleslaw snittes begge slags kål fint, og gulerødder skrælles og rives groft.
6.
Bland med grofthakket persille.
7.
Rør en dressing af dijonsennep, citronsaft, honning, mayonnaise, creme fraiche og citronskal.
8.
Smag til med salt og peber, og vend det i salaten.
Grill
SPISETID opskrift
Saucer
Sommer
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18532 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
665 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
25.8 %
10.1 g
Kulhydrat:
16.8 %
6.6 g
Fedt:
57.4 %
10.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;