Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Islagkage med jordbær og guf
Islagkage med jordbær og guf
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
Kagebunde
3 æg
120 g sukker
1 tsk vaniljepasta
1 tsk bagepulver
120 g hvedemel
1 tsk smør + 1 spsk. hvedemel til formen
Fyld
150 g jordbær + 200 g Jorbær til pynt
50 g rørsukker
2.5 dl letmælk
Pynt
1 brev Dr.Oetker Guf til is med jordbærsmag
1 g koldt jordbær
Sådan gør du
1.
Pisk æg, sukker og vaniljepasta grundigt sammen, til det er helt lyst og skummende.
2.
Bland bagepulver med mel, og sigt det ned i æggeblandingen.
3.
Vend forsigtigt dejen sammen uden at slå luft ud af den.
4.
Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 22 cm.
5.
Smør med smør, og drys med mel.
6.
Bank overskydende mel ud, og kom dejen i.
7.
Bag kagen i ca. 20 min. ved 175°C.
8.
Lad kagen køle helt af på en rist, og del den så i to bunde.
9.
Skær jordbær i mindre stykker, og kog dem i 5 min. sammen med sukker.
10.
Lad det køle af.
11.
Hæld basis til is i en skål sammen med mælk, og pisk med elpisker ved lav hastighed, til ingredienserne er blandet.
12.
Skru op på høj hastighed og pisk i yderligere 3 min.
13.
Vend isblandingen sammen med de afkølede jordbær.
14.
Rengør springformen, og kom den nederste kagebund i den.
15.
Kom isblandingen oven på, og læg den anden bund over.
16.
Kom islagkagen i fryseren i mindst 4 timer.
17.
Tag den ud af fryseren ca. 10 min. før servering.
18.
Lav imens guf ved at piske indholdet af brevet med koldt vand i 4 min. med en elpisker.
19.
Kom guf i en sprøjtepose, og dekorer kagen med guf og jordbær.
Lagkager
Dessert
Sommer
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
618 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
10.2 %
3.7 g
Kulhydrat:
75.2 %
27.4 g
Fedt:
14.6 %
2.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;