HjemOpskrifterIndisk fiskefad med blomkål, grønne bønner og ris

Indisk fiskefad med blomkål, grønne bønner og ris

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g blomkål
  • 2 tsk garam masala
  • 1 spsk vindruekerneolie
  • salt
  • 1 dåse kokosmælk
  • 450 g torsk eller mørksej
  • 150 g grønne bønner
  • 3 dl basmatiris
  • 4.5 dl vand
  • 1 limefrugt

Sådan gør du

  • 1.
    Del blomkålen i store buketter.

  • 2.
    Rør garam masala sammen med gurkemeje, og vend blomkålen med halvdelen af krydderiblandingen.

  • 3.
    Vend blomkålen med olie og lidt salt, og fordel den i et stort ovnfast fad.

  • 4.
    Hæld kokosmælk ved, og foresteg blomkålen i 15 min. ved 200°C.

  • 5.
    Del fisken i portionsstykker, kom resten af krydderiblandingen på, og krydr med lidt salt.

  • 6.
    Nip stilken af bønnerne.

  • 7.
    Tag blomkålen ud af ovnen, og læg fisken ned blandt blomkålen.

  • 8.
    Kom bønnerne ved, og sæt fadet tilbage i ovnen i 12 min.

  • 9.
    Risene koges ved svag varme med vand og en smule salt i 12 min.

  • 10.
    Lad risene trække i 10 min.

  • 11.
    Servér med lime.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9539 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
420 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 22.9 %5.7 g
Kulhydrat: 40.8 %10.1 g
Fedt: 36.3 %4.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;