HjemOpskrifterHonninggranola med frø og hasselnødder

Honninggranola med frø og hasselnødder

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 50 g hasselnødder
  • 100 g finvalsede havregryn
  • 100 g grovvalsede havregryn
  • 25 g sesamfrø
  • 75 g græskarkerner
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g honning

Sådan gør du

  • 1.
    Hak hasselnødderne groft.

  • 2.
    Kom begge slags havregryn i en bradepande sammen med sesamfrø, græskarkerner og kanel.

  • 3.
    Fordel honningen i skefulde henover, og kom bradepanden i en 180 °C varm ovn i 5 min.

  • 4.
    Rør rundt i blandingen, så den smeltede honning bliver fordelt i granolaen.

  • 5.
    Bag videre i 5 min., og kom hasselnødderne i.

  • 6.
    Vend rundt igen, og rist granolaen færdig i 8-10 min. mere, til den er gylden.

  • 7.
    Lad den køle helt, af og kom den i en lufttæt beholder.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7770 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1719 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 8.9 g
Protein: 13.2 %13.4 g
Kulhydrat: 44.4 %44.8 g
Fedt: 42.4 %19.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;