Hjemmerørt krydderost med parmesan og pinjekerner

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Hjemmerørt krydderost med parmesan og pinjekerner
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

50 g pinjekerner 

200 g flødeost

2 spsk. hakket basilikum

1 spsk. hakket bredbladet persille

1 spsk. revet citronskal

1 fed hvidløg

sort peber

25 g fintrevet parmesan
 

Sådan gør du

Rist pinjekernerne i en tør pande i 5 min. ved middel varme. Lad dem køle af. Rør flødeost sammen med basilikum, persille, revet citronskal og knust hvidløg. Krydr godt med sort peber, og rør halvdelen af parmesanen i. Form osten til en kugle. Kom pinjekerner og resten af parmesanen i en dyb tallerken, og rul osten i det, så den bliver dækket overalt af pinjekerner og parmesan. Sæt osten i køleskabet i mindst 2 timer. Servér med fx kiks.

 

Energi pr. pers: 1027KJ/245Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 8,8 g. 
Kulhydrat: 3,8 g. 
Fedt: 29,3 g.