4 personer
50 g pinjekerner
200 g flødeost
2 spsk. hakket basilikum
1 spsk. hakket bredbladet persille
1 spsk. revet citronskal
1 fed hvidløg
sort peber
25 g fintrevet parmesan
Rist pinjekernerne i en tør pande i 5 min. ved middel varme. Lad dem køle af. Rør flødeost sammen med basilikum, persille, revet citronskal og knust hvidløg. Krydr godt med sort peber, og rør halvdelen af parmesanen i. Form osten til en kugle. Kom pinjekerner og resten af parmesanen i en dyb tallerken, og rul osten i det, så den bliver dækket overalt af pinjekerner og parmesan. Sæt osten i køleskabet i mindst 2 timer. Servér med fx kiks.
Energi pr. pers: 1027KJ/245Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,8 g.
Kulhydrat: 3,8 g.
Fedt: 29,3 g.