Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hjemmelavet pappardelle med grønne asparges og pancetta
Hjemmelavet pappardelle med grønne asparges og pancetta
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Pastadej
300 g tipo 00 hvedemel
3 æg
1 æggeblomme
durummel til udrulning
salt til kogning
Sauce
1 fed hvidløg
150 g pancetta
1 Bunch grøn asparges
1 bundt frisk kørvel
2 dl piskefløde
salt
sort peber
25 g parmigiano reggiano + ekstra til servering
pastakoge- vand
Sådan gør du
Tilberedning
1.
Læg melet i en bunke på køkkenbordet.
2.
Lav en fordybning i midten, og slå æggene ud i den.
3.
Kom også den ekstra æggeblomme i.
4.
Brug en gaffel til at røre æggene forsigtigt sammen, og begynd gradvist at inkorporere melet.
5.
Ælt den så hurtigt sammen – den skal ikke æltes ret meget, da dejen så kan blive kompakt og sej.
6.
Pak dejen ind i plastfolie, og lad den hvile i 30 min. på køkkenbordet.
7.
Herefter kan dejen deles i to og køres igennem pastamaskinen til tynde, lange stykker dej.
8.
Efter de første to rulninger foldes dejen en gang, inden den køres igennem igen.
9.
Start med den tykkeste indstilling, og fortsæt til indstilling 5 eller 6.
10.
Dejen kan også udrulles i hånden.
11.
Brug durummel til at drysse dejen med, så den ikke klistrer.
12.
Når dejen er rullet ud, foldes hvert stykke løst sammen og skæres i 2-3 cm brede stykker.
13.
Rul stykkerne ud, og læg dem på et rent viskestykke, til de skal koges.
14.
Kog pastaen i saltet vand i 2-3 min.
15.
Gem 2 dl af kogevandet.
16.
Hak hvidløg fint, og skær pancetta i tern eller lameller.
17.
Bræk bunden af dine asparges, og skær dem i tynde skiver på skrå.
18.
Hak kørvlen groft.
19.
Steg pancettaen sprød i en tør pande, og læg den til side.
20.
Kom hvidløg i panden og steg et minut.
21.
Tilsæt asparges og fløde, og lad det koge op.
22.
Kom salt og peber i.
23.
Kom den kogte pasta i saucen sammen med parmesan og stegt pancetta, og vend det sammen.
24.
Brug pastakogevandet til at løsne op i saucen.
25.
Kom til sidst kørvel på, og servér med ekstra parmesan.
Forår
Sommer
Pastaret
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11216 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1291 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
14.8 %
11.3 g
Kulhydrat:
32.8 %
24.9 g
Fedt:
52.4 %
18.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;