Hindbærbidder

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Hindbærbidder
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g blødt smør

100 g sukker

1 tsk vaniljesukker

½ tsk mandelaroma eller mandelekstrakt

275 g hvedemel

100 g hindbærsyltetøj

Flormelis til pynt 

 

Sådan gør du

Ca. 40 stk.

Rør smør sammen med sukker, vaniljesukker og mandelekstrakt. Ælt melet i og saml hurtigt dejen til en kugle.
Pak den ind i plastfolie, og lad den køle af i 30 min. Tril dejen til kugler på ca. femkrones størrelse. Sæt hver kugle på en bageplade, og brug tomlen til at lave en fordybning midt på. Fyld ½ tsk syltetøj i hvert hul, og bag småkagerne i 10-12 min ved. 175°C. Lad kagerne køle af, og pynt dem med drys af flormelis. Opbevares i kagedåse i op til en uge.

 

Energi pr. 100g: 1878KJ/449Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,1g.

Kulhydrat: 53,1g.

Fedt: 24,9 g.