Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Helstegt and med æble, tranebær og rosmarin
Helstegt and med æble, tranebær og rosmarin
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2.8 kg ænder
4 æbler
125 g bacontern
5 g tørrede tranebær
1 spsk frisk rosmarin
salt & sort peber
1 løg
SÅDAN GØR DU
1.
Tag anden ud af køleskabet 1 time før den skal steges.
2.
Steg bacon sprødt i en tør pande.
3.
Skræl æblerne og skær dem i både.
4.
Bland dem med bacon, tranebær og rosmarin og krydr godt med salt og peber.
5.
Fyld anden med æblefyldet og luk den med stegenåle og kødsnor.
6.
Krydr anden udenpå med salt.
7.
Fold vingerne ind bag ryggen og snør evt. lårene sammen foran.
8.
Kom anden på en rist over en bradepande med brystet opad.
9.
Hæld 1/2 l vand i og et løg i kvarte.
10.
Steg anden ved 180˚C. i 2 timer og 30 min.
11.
Skru evt. op til 225˚C . det sidste kvarter, hvis anden ikke her er helt brun.
12.
Tjek undervejs, at væden ikke koger ind i bradepanden, så der kun er fedt.
13.
Spæd evt. op med vand undervejs.
14.
Stik en kødnål ind ved overlåret og tjek om kødsaften er klar.
15.
Når den er det, er anden færdig.
Fjerkræ
Jul
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16780 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
58.3 %
16.4 g
Kulhydrat:
6 %
1.7 g
Fedt:
35.7 %
4.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;