Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Hel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål

Bedømmelse (1)
60-90 min
4 personer

Ingredienser

1 kg hel kam af gris

2 tsk salt

 

Tomat- og rabarberrelish:

250 g rabarber i mindre stykker

250 g solmodne tomater i grove tern

100 g sukker

2 spsk eddike

1 tsk salt

½ tsk peber

 

Tabouleh:

400 g blomkålsris

100 g radiser i skiver

200 g tørret abrikoser i tern

100 g snack peber i tern

50 g grofthakket bredbladet persille

 

Dressing:

½ dl citronsaft

2 tsk flydende honning

1 dl olivenolie

Salt og kværnet peber

 

Pynt: Bredbladet persille

Om råvarerne

Dup kødet tør, rids sværene næsten til kødet. Gnid salt i mellem hver svær. Varm grill op til indirekte varme, kom kam af gris på grill og steg i ca. 75 min. Check centrumtemperatur skal være mindst 68 ° grader. Lad kødet hvile 15 min. inden udskæring.

 

Tomat- og rabarberrelish:

Skyl og skær rabarber i grove stykker på 3 cm. Skær tomater uden stilk i grove stykker. Kom det hele i en gryde med sukker og eddike. Koger ved svag til medium varme i ca. 30 min. Det skal koge ind så væden fordamper og får en fast konsistens. Smages til med salt og peber. Kom tomat- og rabarberrelish i et sylteglas med låg og opbevares på køl.

 

Tabouleh:

Skær blomkål i mindre buketter. Kør blomkål i en foodprocessor til det ligner ris. Vend alle ingredienser sammen til en salat og til sidst vend med dressingen og lad det trække for at få mere smag.

 

Dressing:

Ryst alle ingredienser sammen i et glas med låg.

Anret skiver af kam af gris med tomat- og rabarberrelish sammen med tabouleh salaten.

 

Energi pr. person: 4494 Kj/ 1070 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g
Kulhydrat: 9,0 g
Fedt: 12,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Hel grillet svinekam

Dup kødet tør, rids sværene næsten til kødet. Gnid salt i mellem hver svær. Varm grill op til indirekte varme, kom kam af gris på grill og steg i ca. 75 min. Check centrumtemperatur skal være mindst 68 ° grader. Lad kødet hvile 15 min. inden udskæring.

 

Tomat- og rabarberrelish:

Skyl og skær rabarber i grove stykker på 3 cm. Skær tomater uden stilk i grove stykker. Kom det hele i en gryde med sukker og eddike. Koger ved svag til medium varme i ca. 30 min. Det skal koge ind så væden fordamper og får en fast konsistens. Smages til med salt og peber. Kom tomat- og rabarberrelish i et sylteglas med låg og opbevares på køl.

 

Tabouleh:

Skær blomkål i mindre buketter. Kør blomkål i en foodprocessor til det ligner ris. Vend alle ingredienser sammen til en salat og til sidst vend med dressingen og lad det trække for at få mere smag.

 

Dressing:

Ryst alle ingredienser sammen i et glas med låg.

Anret skiver af kam af gris med tomat- og rabarberrelish sammen med tabouleh salaten.

 

Energi pr. person: 4494 Kj/ 1070 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g
Kulhydrat: 9,0 g
Fedt: 12,0 g