HjemOpskrifterHel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål

Hel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Svinekam
  • 3 tsk salt
  • 1000 g svinekam
tomat- og rabarberrelish:
  • 250 g rabarber i mindre stykker
  • 250 g Buko® Solmoden Tomat i grove tern
  • 100 g sukker
  • 2 spsk eddike
  • 3 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
tabouleh:
  • 400 g blomkåls ris
  • 100 g radiser i skiver
  • 200 g tørrede abrikoser i tern
  • 100 g røde snackpebere i tern
  • 50 g bredbladet persille
dressing:
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 2 tsk flydende honning
  • 1 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
pynt:
  • 50 g bredbladet persille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Dup kødet tør, rids sværene næsten til kødet.

  • 2.
    Gnid salt i mellem hver svær.

  • 3.
    Varm grill op til indirekte varme, kom kam af gris på grill og steg i ca. 75 min.

  • 4.
    Check centrumtemperatur skal være mindst 68 ° grader.

  • 5.
    Lad kødet hvile 15 min. inden udskæring.

Tomat- og rabarberrelish:
  • 1.
    Skyl og skær rabarber i grove stykker på 3 cm.

  • 2.
    Skær tomater uden stilk i grove stykker.

  • 3.
    Kom det hele i en gryde med sukker og eddike.

  • 4.
    Koger ved svag til medium varme i ca. 30 min.

  • 5.
    Det skal koge ind så væden fordamper og får en fast konsistens.

  • 6.
    Smages til med salt og peber.

  • 7.
    Kom tomat- og rabarberrelish i et sylteglas med låg og opbevares på køl.

Tabouleh:
  • 1.
    Skær blomkål i mindre buketter.

  • 2.
    Kør blomkål i en foodprocessor til det ligner ris.

  • 3.
    Vend alle ingredienser sammen til en salat og til sidst vend med dressingen og lad det trække for at få mere smag.

Dressing:
  • 1.
    Ryst alle ingredienser sammen i et glas med låg.

  • 2.
    Anret skiver af kam af gris med tomat- og rabarberrelish sammen med tabouleh salaten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
25924 kj / 6196 kcal
Næringsindhold pr. 100g
977 kj / 234 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 16.8 %9.6 g
Kulhydrat: 37.5 %21.5 g
Fedt: 45.7 %12.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;