Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Hel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål
Hel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Svinekam
3 tsk salt
1000 g svinekam
tomat- og rabarberrelish:
250 g rabarber i mindre stykker
250 g Buko® Solmoden Tomat i grove tern
100 g sukker
2 spsk eddike
3 tsk salt
½ tsk sort peber
tabouleh:
400 g blomkåls ris
100 g radiser i skiver
200 g tørrede abrikoser i tern
100 g røde snackpebere i tern
50 g bredbladet persille
dressing:
½ dl friskpresset citronsaft
2 tsk flydende honning
1 dl olivenolie
salt og friskkværnet peber
pynt:
50 g bredbladet persille
SÅDAN GØR DU
1.
Dup kødet tør, rids sværene næsten til kødet.
2.
Gnid salt i mellem hver svær.
3.
Varm grill op til indirekte varme, kom kam af gris på grill og steg i ca. 75 min.
4.
Check centrumtemperatur skal være mindst 68 ° grader.
5.
Lad kødet hvile 15 min. inden udskæring.
Tomat- og rabarberrelish:
1.
Skyl og skær rabarber i grove stykker på 3 cm.
2.
Skær tomater uden stilk i grove stykker.
3.
Kom det hele i en gryde med sukker og eddike.
4.
Koger ved svag til medium varme i ca. 30 min.
5.
Det skal koge ind så væden fordamper og får en fast konsistens.
6.
Smages til med salt og peber.
7.
Kom tomat- og rabarberrelish i et sylteglas med låg og opbevares på køl.
Tabouleh:
1.
Skær blomkål i mindre buketter.
2.
Kør blomkål i en foodprocessor til det ligner ris.
3.
Vend alle ingredienser sammen til en salat og til sidst vend med dressingen og lad det trække for at få mere smag.
Dressing:
1.
Ryst alle ingredienser sammen i et glas med låg.
2.
Anret skiver af kam af gris med tomat- og rabarberrelish sammen med tabouleh salaten.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
25924 kj / 6196 kcal
Næringsindhold pr. 100g
977 kj / 234 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
16.8 %
9.6 g
Kulhydrat:
37.5 %
21.5 g
Fedt:
45.7 %
12.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;