HjemOpskrifterHel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål

Hel grillet kam af gris, tomat/rabarber relish og tabouleh salat med blomkål

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Svinekam
  • 2 tsk salt
  • 1 kg svinekam
    tomat- og rabarberrelish:
    • 250 g rabarber i mindre stykker
    • 250 g Buko® Solmoden Tomat i grove tern
    • 100 g sukker
    • 2 spsk eddike
    • 1 tsk salt
    • 0.5 tsk sort peber
      tabouleh:
      • 400 g blomkåls ris
      • 100 g radiser i skiver
      • 200 g tørrede abrikoser i tern
      • 100 g røde snackpebere i tern
      • 50 g grofthakket bredbladet persille
        dressing:
        • 0.5 dl friskpresset citronsaft
        • 2 tsk flydende honning
        • 1 dl olivenolie
        • salt og friskkværnet peber
          pynt:
          • bredbladet persille

          SÅDAN GØR DU

          • 1.
            Dup kødet tør, rids sværene næsten til kødet.

          • 2.
            Gnid salt i mellem hver svær.

          • 3.
            Varm grill op til indirekte varme, kom kam af gris på grill og steg i ca. 75 min.

          • 4.
            Check centrumtemperatur skal være mindst 68 ° grader.

          • 5.
            Lad kødet hvile 15 min. inden udskæring.

          Tomat- og rabarberrelish:
          • 1.
            Skyl og skær rabarber i grove stykker på 3 cm.

          • 2.
            Skær tomater uden stilk i grove stykker.

          • 3.
            Kom det hele i en gryde med sukker og eddike.

          • 4.
            Koger ved svag til medium varme i ca. 30 min.

          • 5.
            Det skal koge ind så væden fordamper og får en fast konsistens.

          • 6.
            Smages til med salt og peber.

          • 7.
            Kom tomat- og rabarberrelish i et sylteglas med låg og opbevares på køl.

          Tabouleh:
          • 1.
            Skær blomkål i mindre buketter.

          • 2.
            Kør blomkål i en foodprocessor til det ligner ris.

          • 3.
            Vend alle ingredienser sammen til en salat og til sidst vend med dressingen og lad det trække for at få mere smag.

          Dressing:
          • 1.
            Ryst alle ingredienser sammen i et glas med låg.

          • 2.
            Anret skiver af kam af gris med tomat- og rabarberrelish sammen med tabouleh salaten.

          Næringsindhold:
          Energiindhold for hele retten:
          25038 kj / kcal
          Næringsindhold pr. 100g
          944 kj / 0 kcal
          Energifordeling
          ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
          Fiber: 1.1 g
          Protein: 17.1 %9.5 g
          Kulhydrat: 35.9 %20.0 g
          Fedt: 47 %12.0 g
          Alkohol: 0 %0.0 g
          ;