Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Haydari med fladbrød
Haydari med fladbrød
Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
150 g feta
3 røde peberfrugter
1 rød chilipeber
1 fed hvidløg
1.5 dl persille
salt & peber
Tilbehør
3 mellem tortillaer
2 spsk smagsneutral olie
0.5 salt
1 dl persille (hakket)
Sådan gør du
1.
Skær stilken af peberfrugterne, og fjern kernerne.
2.
Læg peberfrugterne i et ovnfast fad, og grill dem i ovnen i 20 minutter ved 200 C.
3.
Skindet må gerne blive mørkt.
4.
Lad peberfrugterne køle lidt af, inden skindet pilles fra.
5.
Kom peberfrugterne i en blender sammen med fetaost, hakket chili, hvidløg og persille.
6.
Blend, til konsistensen er cremet, men stadig lidt ”grov”.
7.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
8.
Klip eller skær tortillabrødene i trekanter.
9.
Steg dem på en varm pande med olie, til de er sprøde.
10.
Læg dem over på et stykke køkkenrulle, og drys med salt.
11.
Anret haydari i en skål, og pynt gerne med lidt ekstra persille.
12.
Servér med sprøde tortillabrød.
Mellemøsten
Tilbehør
SPISETID opskrift
Snack og tapas
Dip og dressinger
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4495 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
539 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
13.6 %
4.3 g
Kulhydrat:
33.8 %
10.7 g
Fedt:
52.6 %
7.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;