HjemOpskrifterHasselnøddecreme

Hasselnøddecreme

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 250 g hasselnøddekerner
  • 50 g lys sirup
  • 100 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2 spsk kokosolie
  • 3 spsk vand

Sådan gør du

  • 1.
    Rist hasselnødderne i 10-12 min ved 200°C til de er gyldne.

  • 2.
    Læg nødderne i et rent viskestykke og gnid dem, så skallerne falder af.

  • 3.
    Kom nødderne i en blender eller foodprocessor og hak dem fint.

  • 4.
    Tilsæt sirup, chokolade, kokosolie og vand og blend det til en cremet konsistens.

  • 5.
    Tilsæt mere vand, hvis cremen er for tyk.

  • 6.
    Opbevares i lufttæt beholder i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10111 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2129 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 4.5 g
Protein: 7.2 %9.0 g
Kulhydrat: 26.1 %32.6 g
Fedt: 66.7 %38.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;