Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Hasselbackkartofler og æbler med karamelliserede rødløg, dadler og bacon
Hasselbackkartofler og æbler med karamelliserede rødløg, dadler og bacon
Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
60-90 min
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g lammefjords kartofler
4 Belle de Boskoop æbler
50 g smør
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
200 g dadler
3 mellemstore rødløg
100 g bacon
1 dl frisk timian
Sådan gør du
1.
Vask og skræl kartoflerne.
2.
Skær æblerne i halve og fjern kernehuset.
3.
Skær hver kartoffel og de halve æbler i tynde skiver, uden at skære helt igennem.
4.
Læg kartoflerne på en bageplade og læg en tynd skive smør på toppen.
5.
Drys med friskkværnet sort peber og salt.
6.
Tilbered kartoflerne i varmluftsovn ved 200°C i 30 minutter.
7.
Tag bagepladen ud, og læg også æbler, dadler og rødløg i både på bagepladen.
8.
Tilbered det hele i ovnen i yderligere 10-20 minutter.
9.
Læg baconskiverne på en pande og steg dem, til de er gyldne og sprøde.
10.
Lad baconskiverne dryppe af på et stykke køkkenrulle.
11.
Servér hasselbackkartofler og æbler med dadler, rødløg og bacon i et fad.
12.
Drys frisk timian på kartoflerne.
Tilbehør
Ovnret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8765 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
511 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
6.2 %
1.9 g
Kulhydrat:
61.6 %
18.5 g
Fedt:
32.2 %
4.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;