Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Gulerodskage med creamcheese smørcreme
Gulerodskage med creamcheese smørcreme
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
300 g brun farin
2 dl rapsolie
4 æg
275 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
0.5 tsk groft salt
1 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljesukker
400 g fintrevet gulerødder
smørcreme:
300 g blødt smør
400 g flormelis
1 tsk vaniljesukker
200 g flødeost naturel
3 tsk friskpresset citronsaft
Sådan gør du
1.
Rør brun farin sammen med olie og tilsæt æggene.
2.
Bland hvedemel med bagepulver, natron, salt, kanel og vaniljesukker og sigt det ned i æggeblandingen.
3.
Kom revne gulerødder i og rør dejen sammen – pas på ikke at røre for længe.
4.
Kom dejen i en springform på ca. 22 cm. foret med bagepapir.
5.
Bages ved 175°C i ca. 1 time.
6.
Lad kagen køle af.
7.
Til smørcreme piskes smørret luftigt.
8.
Tilsæt vaniljesukker og pisk flormelis i lidt ad gangen.
9.
Når massen er hvid, piskes flødeosten i.
10.
Smag til med citronsaft.
11.
Del den afkølede kage i to og kom halvdelen af smørcremen imellem.
12.
Kom resten af smørcremen på toppen og pynt evt. med mandler og lidt hakket chokolade.
13.
Du kan også pynte med kandiseret gulerod.
Kager
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
35459 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
3.1 %
2.8 g
Kulhydrat:
44.7 %
40.5 g
Fedt:
52.2 %
21.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;