Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grønne wraps med sprøde falafler og cremet fetadressing
Grønne wraps med sprøde falafler og cremet fetadressing
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
purløg eller toppene af forårsløg
4 spidskål blade
Fetadressing
150 g feta
2 dl økologisk creme fraiche 9%
1 fed hvidløg
2 tsk friskpresset citronsaft
salt
sort peber
Quinoasalat
1 rød peberfrugt
0.5 agurk
2 forårsløg
rød chilipeber (bestem selv mængden)
2 dl kogt quinoa
120 g ekstrafine ærter
1 spsk olivenolie
salt
sort peber
Falafler
400 g tørrede kikærter (sat i blød i 12 timer)
2 løg
2 fed hvidløg
2 dl frisk koriander
2 spsk stødt spidskommen
2 salt
2 dl revne kartofler
2 æg
2 tsk friskpresset citronsaft
6 spsk rasp
1 l olie til stegning
Pynt
2 friske myntekviste
2 spsk sesamfrø
chilipulver
Sådan gør du
1.
Start med fetadressingen: Blend alle ingredienserne, til dressingen er glat og cremet.
2.
Smag til med salt og peber, og sæt dressingen på køl.
3.
Skær rød peber og agurker i tern.
4.
Snit forårsløg og chili fint.
5.
Vend alle ingredienserne nænsomt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
6.
Sigt vandet fra kikærterne og hak løg.
7.
Kom begge dele i en blender eller foodprocessor sammen med hvidløg, koriander, spidskommen, salt, kartofler, æg, citronsaft og rasp.
8.
Blend det hele sammen til en jævn fars.
9.
Varm olien op til 175C i en gryde.
10.
Form falaflerne runde med en spiseske, og steg dem gyldne og sprøde i olien.
11.
Lad falaflerne dryppe af på køkkenrulle.
12.
Kom et par skefulde quinoasalat og to-tre lune falafler i hvert kålblad.
13.
Top med fetadressing, og rul bladet sammen som en forårsrulle.
14.
Bind evt. rullerne sammen med purløg eller toppene af et forårsløg.
15.
Læg rullerne på et passende fad og drys med sesamfrø, friske mynteblade og evt. lidt chilipulver.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
45372 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
788 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.4 g
Protein:
5.1 %
2.4 g
Kulhydrat:
13.5 %
6.2 g
Fedt:
81.4 %
17.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;