Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Gris i kål med chili
Gris i kål med chili
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g hakket grisekød (ca. 6% fedt)
2 spsk olie
1 tsk paprika
1 tsk rød chilipeber
½ tsk stødt spidskommen
300 g gulerødder
300 g knoldselleri
7 dl grøntsagsbouillon
100 g grønkål
2 spsk sojasauce
pynt:
creme fraiche 5%
tørrede chiliflager
SÅDAN GØR DU
1.
Varm en gryde op med olie, sauter paprika, fintsnittet rød chili og spidskommen i 1 minut for at fremhæve krydderiernes smag.
2.
Kom hakket grisekød i og lad det brune i ca. 5 minutter.
3.
Skær gulerødder og selleri i tern og kom det i gryden sammen med bouillonen.
4.
Lad det koge i 10 minutter.
5.
Tilsæt grofthakket grønkål og lad det simre yderligere 10 minutter.
6.
Smag til med sojasauce og servér med creme fraiche og chiliflager.
7.
Tip: Servér med fuldkornsris.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5373 kj / 1284 kcal
Næringsindhold pr. 100g
273 kj / 65 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
39.4 %
6.3 g
Kulhydrat:
14.9 %
2.4 g
Fedt:
45.7 %
3.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;