Gris i kål med chili

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g hakket gris

2 spsk neutral olie

1 tsk paprika

½-1 tsk fintsnittet rød chili

½ tsk spidskommen

300 g gulerødder

300 g selleri

7 dl grønsagsbouillon

100 g grønkål

2 spsk sojasauce

Pynt: Creme fraiche og chiliflager

Sådan gør du

Varm en gryde op med olie, sauter paprika, fintsnittet rød chili og spidskommen i 1 minut for at fremhæve krydderiernes smag. Kom hakket grisekød i og lad det brune i ca. 5 minutter. Skær gulerødder og selleri i tern og kom det i gryden sammen med bouillonen. Lad det koge i 10 minutter. Tilsæt grofthakket grønkål og lad det simre yderligere 10 minutter. Smag til med sojasauce og servér med creme fraiche og chiliflager.

Tip: Servér med fuldkornsris.

 

Energi pr. person: 1271 kJ / 303 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 3,0 g
Kulhydrat: 2,0 g