HjemOpskrifterGris i kål med chili

Gris i kål med chili

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g hakket grisekød (ca. 6% fedt)
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk rød chilipeber
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 300 g gulerødder
  • 300 g knoldselleri
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 100 g grønkål
  • 2 spsk sojasauce
pynt:
  • creme fraiche 5%
  • tørrede chiliflager

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm en gryde op med olie, sauter paprika, fintsnittet rød chili og spidskommen i 1 minut for at fremhæve krydderiernes smag.

  • 2.
    Kom hakket grisekød i og lad det brune i ca. 5 minutter.

  • 3.
    Skær gulerødder og selleri i tern og kom det i gryden sammen med bouillonen.

  • 4.
    Lad det koge i 10 minutter.

  • 5.
    Tilsæt grofthakket grønkål og lad det simre yderligere 10 minutter.

  • 6.
    Smag til med sojasauce og servér med creme fraiche og chiliflager.

  • 7.
    Tip: Servér med fuldkornsris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5373 kj / 1284 kcal
Næringsindhold pr. 100g
273 kj / 65 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 39.4 %6.3 g
Kulhydrat: 14.9 %2.4 g
Fedt: 45.7 %3.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;