HjemOpskrifterGrillspyd med brunchpølser og grønt

Grillspyd med brunchpølser og grønt

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • grillspyd (bambus)
  • 2 rødløg
  • 3 røde snackpebere
  • 8 små kartofler (kogte)
  • 200 g brunchpølse
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 kvist frisk timian
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Læg bambusspyddene i blød i vand i 10 min. inden brug, så de ikke brænder på grillen.

  • 2.
    Skær rødløg i både.

  • 3.
    Hvis du bruger alm. snackpeber, skal de skæres i tykke skiver.

  • 4.
    Kom pølser, snackpebre, løg og kogte kartofler på spyddene.

  • 5.
    Pensl med olivenolie og krydr med salt, peber og hakket frisk timian.

  • 6.
    Grill spyddene ved direkte varme i 4 min. pr. side.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2213 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
239 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 7.7 %1.1 g
Kulhydrat: 45.2 %6.3 g
Fedt: 47.1 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;