HjemOpskrifterGrillpakker med kuller og kryddersmør

Grillpakker med kuller og kryddersmør

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Kullerfilet
  • 800 g kullerfileter
  • 75 g blødt smør
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk frisk koriander
  • salt og sort peber
  • 1 rødløg i skiver
Tilbehør:
  • 400 g kogte kartofler
  • 200 g grønne asparges
  • 2 citroner (usprøjtede)
  • 3 spsk koldpresset rapsolie
  • salt og sort peber
Pynt:
  • 10 g løgspirer
  • karse
  • frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kullerfilet i 4 portions stykker.

  • 2.
    Rør smør med knust hvidløg, koriander, salt og peber.

  • 3.
    Lav 4 stykker folie.

  • 4.
    Kom kullerfilet på, skiver af rødløg og fordel kryddersmør på fisken.

  • 5.
    Pak folie omkring fisken og grill den i 10-13 min. ved indirekte varme på grill.

  • 6.
    Grill de kogte kartofler på grillen i ca. 5-6 min.

  • 7.
    Grill grønne asparges og citron i 5 min.

  • 8.
    Anret fisken på tallerken sammen med grillet kartofler, grillet grønne asparges og grillet citron.

  • 9.
    Dryp med koldpresset rapsolie, drys med salt og kværnet peber.

  • 10.
    Pynt med spirer, karse og koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8345 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
448 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 34.5 %9.1 g
Kulhydrat: 18.1 %4.8 g
Fedt: 47.4 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;