Grillpakker med kuller og kryddersmør

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
grillpakker_kuller_kryddersmoer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g kullerfilet

75 g blødt smør

1 fed hvidløg, knust

2 spsk. koriander, hakket

salt

kværnet peber

1 rødløg i skiver

Tilbehør:

400 g kogte nemme hele kartofler

200 g grønne asparges

2 citroner, i kvarte

3 spsk. koldpresset rapsolie

salt og kværnet peber

 

Pynt:

Spirer

Karse

Koriander

Sådan gør du

Tilberedning:

Skær kullerfilet i 4 portions stykker.

Rør smør med knust hvidløg, koriander, salt og peber.

Lav 4 stykker folie. Kom kullerfilet på, skiver af rødløg og fordel kryddersmør på fisken.

Pak folie omkring fisken og grill den i 10-13 min. ved indirekte varme på grill.

Grill de kogte kartofler på grillen i ca. 5-6 min. Grill grønne asparges og citron i 5 min.

Anret fisken på tallerken sammen med grillet kartofler, grillet grønne asparges og grillet citron.

Dryp med koldpresset rapsolie, drys med salt og kværnet peber.

Pynt med spirer, karse og koriander.

 

 

Energi pr. person:  1949 Kj/  464 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 5,0 g.
Fedt: 4,5 g.