4 personer
800 g kullerfilet
75 g blødt smør
1 fed hvidløg, knust
2 spsk. koriander, hakket
salt
kværnet peber
1 rødløg i skiver
Tilbehør:
400 g kogte nemme hele kartofler
200 g grønne asparges
2 citroner, i kvarte
3 spsk. koldpresset rapsolie
salt og kværnet peber
Pynt:
Spirer
Karse
Koriander
Tilberedning:
Skær kullerfilet i 4 portions stykker.
Rør smør med knust hvidløg, koriander, salt og peber.
Lav 4 stykker folie. Kom kullerfilet på, skiver af rødløg og fordel kryddersmør på fisken.
Pak folie omkring fisken og grill den i 10-13 min. ved indirekte varme på grill.
Grill de kogte kartofler på grillen i ca. 5-6 min. Grill grønne asparges og citron i 5 min.
Anret fisken på tallerken sammen med grillet kartofler, grillet grønne asparges og grillet citron.
Dryp med koldpresset rapsolie, drys med salt og kværnet peber.
Pynt med spirer, karse og koriander.
Energi pr. person: 1949 Kj/ 464 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 5,0 g.
Fedt: 4,5 g.